Admiral Multikabel Kortsluitstekker

Admiral Kortsluit Harting stekker multi kabeltester gebruik je in combinatie met de Loadtester. Om de multikabels op kabel en/of contactbreuk door te meten.
Deze Multi kortsluit stekker mag niet ontbreken aan je toolcase!

SKU
RO-KCA16T14-BAOVAD18
Excl. BTW € 39,63
Morgen geleverd
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Admiral Lighting

Met de Admiral kortsluitstekker kunnen losse multikabels & connectoren snel worden getest op kabelbreuk en losse contacten in de Harting behuizingen. Door gebruik te maken van de optionele Admiral Kortsluitstekker is de Admiral Loadtester tevens geschikt voor het doormeten van uw multikabels en multibarren op draad- en /of contactbreuk (C). De kabels hoeven niet gedemonteerd te worden om te testen. Ook 4- en 6- barren laten zich eenvoudig op correct functioneren controleren.

Hoe te gebruiken:
Deze kortsluitconnector heeft u nodig om uw 16-polige multikabel te controleren met de Admiral load-tester op een contact-, aderbreuk of aderverdraaiing tussen de pennen 1 t/m 16 en aarde.

Er wordt een 9V batterijspanning aangeboden op pen 1 (=ader 1) van uw multikabel. Deze wordt door de kortsluitconnector ontvangen en retour gezonden naar pen 2.(= over ader 2). Een indicatieled geplaatst tussen pen 1 en 2 geeft dan aan of er wel of geen draad- of contactbreuk is in een van deze twee draden. Opeenvolgend worden de pennen 3-4, 5-6, 7-8 enz gemeten.Zodra alle 9 led’s branden mag u er van uitgaan dat u een multikabel heeft waarbij alle aders één op één zijn aangesloten en dat er een aardleiding aanwezig is.

Je meet in combinatie met de Loadtester:
of er sprake is van een 1 op 1 aansluiting van uw multiconnector bedrading.
of er een randaarde aanwezig is.
of er sprake is van een verdraaiing van bedrading tussen pennen 1-2, 3-4, 5-6 enz. & 1-9, 2-8, 3-7 enz.

Wordt compleet geleverd met:
Nederlandse Handleiding

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Admiral Multikabel Kortsluitstekker
Uw waardering