Stage Freaks, leverancier van kwalitatieve artikelen en services voor iedereen in de evenementenbranche, is genomineerd voor de FD Gazellen Award van 2018. Het Financieel Dagblad reikt sinds 2003 jaarlijks de FD Gazellen Award aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit lustrumjaar heeft de organisator de criteria voor nominering flink aangescherpt. De prestigieuze prijs is nu dus van nog grotere betekenis dan voorheen. Ondanks deze striktere jurering staat Stage Freaks nog altijd zelfverzekerd in de lijst van genomineerden. Net als in 2015, 2016 en 2017.

 

Geen passieloze omzetgroei

Freek Noordenbos, één van de eigenaren van Stage Freaks, zegt: “Natuurlijk is het fantastisch om  keer op keer door het Financieel Dagblad erkend te worden als groeiend bedrijf. Maar die financiële groei is voor ons niets waard als de kwaliteit van onze dienstverlening niet mee zou groeien. Vanuit onze kernwaarden zullen we altijd blijven meedenken met de professional. Of dat nou een geluidstechnicus is, een podiumbouwer, een organisator of bijvoorbeeld een chauffeur die ook wel eens een volgspot bedient. Wij kennen hun werksituatie en de praktische uitdagingen. Maar ook de oplossingen! Stage Freaks zal altijd klaarstaan voor een persoonlijk, ongedwongen maatadvies. We willen dus onder geen beding uitgroeien tot een immense webshop die er maar op los stunt met inspiratieloze aanbiedingen. Voor je het weet verkoop je dan iets waar iemand helemaal niet mee geholpen is. Wij richten ons er altijd op dat mensen veilig, efficiënt en met kennis van zaken werken.

 

Trots op waardering

“Zolang onze groei voortkomt uit de waardering van de professional in de evenementen genieten wij van die groei. En zo blijven we dus ook trots op de nominering door het Financieel Dagblad voor snelstgroeiende bedrijf. Zelfs als dat al vier jaar op rij gebeurt.”

 

Noot: Stage Freaks’ nominatie voor de FD Gazellen Award staat geregistreerd op de bedrijfsnaam Safety Freaks