Back2Events met 15% korting

Back2Events met 15% korting

Back to live events Actie 15% op Petzl, M-safe, Safe Up. (We hebben het allemaal zo gemist, en nu mag het bijna weer!)

In de week van 8 t/m 14 juni 2021 geven we 15% korting op de volgende merken: Petzl, M-Safe, Safe up om weer aan de goed aan de slag te kunnen gaan in de evenementen branche. We denken graag met jullie mee om je gear weer in orde en compleet te maken .

Vanaf zaterdag 5 juni mogen musea, theaters, bioscopen en concertzalen weer hun deuren openen voor publiek. Dat heeft het kabinet vrijdag aangekondigd in een nieuwe persconferentie rondom de coronamaatregelen.

Voor doorstroomlocaties zoals musea en monumenten geldt dat er 1 bezoeker per 10 vierkante meter naar binnen mag. Culturele instellingen zoals theaters, bioscopen en concertzalen mogen open voor maximaal 50 bezoekers per ruimte. Voor zalen met meer dan 1.000 plaatsen geldt geen maximum van 50 bezoekers. Deze zalen mogen maximaal 250 bezoekers per ruimte ontvangen. Daarnaast zijn met de inzet van toegangstesten ruimere bezoekersaantallen mogelijk.

Minister Van Engelshoven: “Wat hebben we dit lange tijd moeten missen. Kunst en cultuur is de zuurstof van onze samenleving, we kunnen niet zonder. Het verbindt, het ontroert of maakt ons aan het lachen. Eindelijk kan het publiek weer daadwerkelijk wegdromen bij al het moois dat de culturele en creatieve wereld ons te bieden heeft. Ook al kunnen de instellingen nog niet zoveel publiek ontvangen zoals ze gewend waren voor de coronacrisis, dit is een hele belangrijke stap. Het biedt ook perspectief aan culturele en creatieve ondernemers die weer kunnen beginnen met inkomsten verwerven door mensen te laten genieten van kunst en cultuur.”

Voorwaarden

Belangrijke voorwaarde voor de heropening is dat in theaterzalen, concertzalen en bioscopen het publiek een vaste plaats heeft. Verder gelden als voorwaarden verplichte reservering voor maximaal 4 personen (nu mag je nog maar voor 2 personen reserveren) met uitzondering van kinderen tot en met 12 jaar en personen die op hetzelfde adres wonen. Daarnaast geldt registratie en een gezondheidscheck vooraf, mondkapjes tijdens het lopen en werken met gecontroleerde in- en uitstroom. Ook de horeca in doorstroomlocaties en theaters is dan weer open volgens de geldende regels.

We hopen dat per 1 september alle beperkingen worden opgeheven en er weer volop cultureel aanbod is.

Bron: RIVM

Gerelateerde producten