Verzeker je nu via Stagefreaks

Zal het jouw tijd wel duren?

Als je werkt in de evenementenbranche, heb je als zzp-er of werkgever te maken met een karrevracht aan verzekeringen. Maar misschien heb jij er juist heel weinig mee te maken. Want jij hebt weinig trek in al die rompslomp. En tijd al helemaal niet. Je bent niet de enige. In ons vorige blog over verzekeringen kun je bv. lezen dat 82% van de ZZP-ers niet is verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Van sommige andere verzekeringen heb je misschien zelfs nooit gehoord. Ver van je bed dus… totdat je er onvrijwillig in ligt.


Stagefreaks gaat jou helpen

We geven hier wat korte informatie over verzekeringen die voor jou als freelancer of werkgever van belang kunnen zijn. En je krijgt de gelegenheid om via Stagefreaks één of meerdere verzekeringen af te sluiten. Stagefreaks werkt hiervoor samen met Adviespolis: www.stagefreaks.nl/verzekeringen.

Zo is Stagefreaks nog meer jouw portaal voor alles wat met veiligheid en gemak op je werk te maken heeft.

We doen het volgende voor jou:

  • Adviseren en bemiddelen bij al je schadeverzekeringen
  • Alle mogelijke bemiddeling en ondersteuning bij schade
  • Maatwerk door deskundige medewerkers
  • Je kunt alles ook zelf regelen

Kortom, je bepaalt zelf in welke mate je je met verzekeringszaken bezighoudt. Heb je ergens een verzekering lopen? Je kunt gemakkelijk overstappen met de opzegservice van Adviespolis.

Oogjes open
In de evenementenbranche heb jij te maken met veiligheid. Daarvoor neem je maatregelen, bv door jezelf te beveiligen tegen vallen. Want je weet dat een ongeluk de rest van je leven kan bepalen. Je schaft daarvoor artikelen aan en laat je adviseren door Stagefreaks. Het is dus niet meer dan logisch dat je ook rekening houdt met risico’s d.m.v. verzekeringen. Gewoon via Stagefreaks. We zetten hieronder kort de verzekeringen op een rij die je zo kunt afsluiten.

Arbeidsongeschiktheid
Daar hoeven we eigenlijk heel weinig over te zeggen. Je wilt toch je inkomen behouden als er iets met je gebeurd? En misschien heb je een plaatsvervanger nodig voor de continuïteit van je bedrijf.

Aansprakelijkheid bedrijf
Het zal je vast opvallen dat we in bepaalde opzichten steeds meer op Amerika gaan lijken. Er wordt steeds meer en sneller met schadeclaims gedreigd en gegooid. Een fout door jou of je werknemer tijdens het werk kan je juridisch de kop kosten. Ook als je alleen maar ‘goede raad’ gaf.

Bedrijfsauto’s
Jij bent verantwoordelijk voor schade aan een bedrijfswagen. De verzekering van bedrijfswagens is verplicht. .

Bedrijfspand
Jij hebt alles zo goed geregeld dat de kans op brand, waterschade, blikseminslag etc. bij jouw pand heel klein is? ‘Ik heb aan alles gedacht’ zijn beroemde laatste woorden… En natuurlijk heb jij net zo goed brand- en waterschade als je buurman in de fik staat.

Computers en elektronica
Zonder computer? Dat moet een 'special place in hell' zijn!

Vervoerdersaansprakelijkheid
Wist je dat die aardige en efficiënte vervoerder die jouw vracht afhandelt zelf vaak maar beperkt aansprakelijk is bij schade en diefstal? Dat dachten we al. Maar je kunt je hiervoor verzekeren...

Regelapparatuur
Schade aan regelapparatuur kan grote gevolgen hebben. Denk aan een defecte machine of koeling.

Inventaris en goederen
Zoiets als je inboedel. Ook expertisekosten die worden gemaakt om je schade vast te stellen zijn gedekt. Moet je kosten maken om schade te beperken? Deze bereddingskosten vallen ook onder de dekking.

Op www.stagefreaks.nl/verzekeringen vind je de informatie die voor jou van belang is. Je kunt er ook meer informatie en offertes aanvragen. En in contact komen met de verzekeraar.

 

Gerelateerde producten