Duizenden GISS-producten nu verkrijgbaar bij Stagefreaks

Van steeksleutel tot compressor, van afzetpion tot plamuurmes; alles wat je op de werkvloer nodig hebt, daar heeft GISS aan gedacht. Stagefreaks heeft nu ruim vijfduizend GISS-artikelen in het assortiment.

Gewoon goed, zo is het merk GISS te omschrijven. De gereedschappen en onderhoudsproducten voldoen zonder uitzondering aan de eisen van de professional, van de individuele vakman tot toonaangevende multinationals. GISS-producten worden ontwikkeld vanuit de behoefte van de gebruikers. Voorop staan het gebruiksgemak, doeltreffendheid en betrouwbaarheid van het gereedschap. Het merk gaat niet voor onnodige opties en innovaties. De producten voldoen aan de geldende normen en zijn voorzien van nauwkeurige technische beschrijving.

De gereedschappen van GISS zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, ze zijn ook betaalbaar. Bovendien biedt het merk een unieke garantie: wie niet tevreden is over een nieuwe aanschaf, kan het aankoopbedrag terugkrijgen. Verder hanteert GISS een tweejarige fabrieksgarantie.