Een evenement organiseren.

geplaatst op 10/07/2015| Posted in Nieuws

Een evenement organiseren.

Veel Nederlanders krijgen te maken met het organiseren van een klein of groot evenement. Denk aan een communiefeest, bruiloft, bedrijfsuitje, sport- en speldagen tot aan grootschalige concerten. De voorbereiding kan veel tijd vergen, omdat je op zoek moet naar inspiratie en informatie. Al doende kom je erachter dat er ook zaken zijn waar je helemaal niet aan had gedacht. Uiteindelijk zullen er andere partijen bij betrokken zijn zoals bijvoorbeeld een locatiebeheerder, cateraar, musici leverancier van licht & geluid enzovoort.

 

Facts on Acts, dé gids voor evenementenorganisatie, is hiervoor een heel geschikt startpunt. De gids omvat vele categorieën in de evenementenbranche, waarin je kunt zoeken naar professionele partners. Ook kun je door middel van zoekopdrachten snel een bepaalde activiteit, artiest, leverancier of dienstverlener vinden, of een hele groep die bij een bepaald steekwoord hoort.

 

Ben je zelf werkzaam in de evenementenbranche?

Dan willen we jou graag in ons bestand opnemen, dus neem gerust contact met ons op. Via Facts on Acts kun je ook je mailing laten versturen naar ruim 50.000 geïnteresseerden in de Nederlandse en Belgische evenementenbranche.

 

Heb je iets te melden over een onderwerp in de evenementenbranche?

Als je een interessant artikel met afbeelding stuurt, dan plaatst Facts on Acts dit in de blogrubriek.