Safe Up en Stagefreaks sponsoren FreshGrooves

Het komende festivalseizoen worden de werkshirts van FreshGrooves gesponsord door Safe Up en Stagefreaks

FreshGrooves heeft naam gemaakt in de evenementenbranche, door de organisatie van grootschalige publieksevenementen tot in het kleinste detail te regisseren. De afgelopen tien jaar deden steeds meer organisatoren een beroep op de creativiteit en technische kennis van FreshGrooves, dat in elke gewenste fase van een project kan instappen.

Ontwerp en organisatie
FreshGrooves heeft dan ook elk facet op het gebied van evenementenorganisatie in de vingers. Van het gedetailleerd ontwerpen van het gehele festivalterrein in de ontwerpfase tot en met het schoonvegen van het terrein. Met daar tussenin het verzorgen van de vergunningen, stroomvoorziening, het opbouwen van spectaculaire podia, het plaatsen van toiletten, dranghekken, kassa’s en nog veel meer.

Verhuur
FreshGrooves biedt ook ondersteuning in de vorm van verhuur. En richt zich daarbij op belangrijke zaken waarop organisatoren nog wel eens misgrijpen. Je kunt zelfs een compleet uitgerust mobiel kantoor met een mobiele mast en camera huren.

Over de samenwerking
Stagefreaks heeft producent Safe Up benaderd voor deze actie. Het Safe Up-assortiment bestaat uit handige werktassen voor aan je riem en schouderpads. Met deze uitrusting is vallend gereedschap verleden tijd. Harrie Verschueren is verantwoordelijk voor de kwaliteit van deze unieke producten. 

Verschueren: "Stagefreaks is de grootste speler in de evenementenbranche op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen. In deze branche staan tijdsdruk en financiële middelen de veiligheid wel eens in de weg. Freek Noordenbos kwam op het juiste moment om ons merk een zet in de goede richting te geven. Safe Up is heel geschikt voor situaties zoals die zich op festivals en andere evenementen voordoen. We hebben het merk samen met Stagefreaks op deze markt geïntroduceerd. Zo tillen we de veiligheid in de evenementenbranche naar een hoger niveau".

Marijn van Roode van FreshGrooves neemt de veiligheid op elk evenement zeer serieus en doet al langere tijd zaken met Stagefreaks. Hij ziet Stagefreaks als betrouwbare en snelle schakel met een uitgebreid assortiment en grote voorraad. 'Zo hebben we samen al heel wat producties meegemaakt'.

FreshGrooves investeert veel in de veiligheid van haar mensen en is hiermee opvallend zorgzaam in de evenementenbranche, aldus Freek Noordenbos, directeur van Stagefreaks. 'Dat zien we wel eens anders, ja. Bij Stagefreaks werken we dan ook graag met FreshGrooves samen'.

Komend seizoen kan iedereen dat dus zien aan de shirts van de FreshGrooves crew!