Festival APK: Laat op tijd je klimmateriaal keuren!

geplaatst op 18/02/2019| Posted in Nieuws
Festival APK: Laat op tijd je klimmateriaal keuren!

De Stage Freaks Festival-APK: keuringskorting!

Zoals je weet kun je tot 15 april bij Stage Freaks terecht voor je Festival-APK. Zodat jij absoluut weet dat al je materiaal, certificering en kennis mooi op orde zijn voor het aanstaande festivalseizoen.  Bijvoorbeeld de keuring van al je gear. Van je hijsmiddelen tot je klimmateriaal en van je ladders tot je gehoorbescherming. Wij zorgen dat je vanuit onze showroom rechtstreeks, volledig gecertificeerd, naar de festivals kunt. Tegen een extra lage prijs. Mits je op tijd bent!

Keuring nu = korting nu

In april begint het festivalseizoen weer. En de grote drukte die daarbij hoort. En dan stopt dus ook onze Festival-APK-actie. Bied dus vóór 15 april al je te keuren materiaal bij ons aan. Als je meteen je gehoorbescherming laat lektesten, ontvang je 10% korting op bijvoorbeeld de keuring van je klimmateriaal. Zo weet je niet alleen zeker dat je niet alleen 100% gecertificeerd (klim)materiaal hebt, maar ook dat je netjes op tijd klaarstaat voor de aanstaande festivalopdrachten.

In alle rust

Voor de lektest van gehoorbescherming moeten we je sowieso in levende lijve zien. Als je daarvoor even langskomt, kun je meteen al je te keuren materiaal bij ons droppen. Bovenop de 10% combinatiekorting bespaar je zo ook nog eens op dubbele reis- en/of verzendkosten. Da’s pas slim! Maak even een afspraak, dan maken wij ruim tijd voor je vrij en zetten we de koffie klaar. Suiker en/of melk erin? Roep het maar: tot snel!