Dutch Entertainment Group opent op 13 April 2015 officieel haar deuren

geplaatst op 03/04/2015

Een organisatie gebouwd door bestaande organisaties, dit is wat Dutch Entertainment Group is. Vanuit meerdere entertainment bedrijven is er één groot overkoepelend orgaan ontstaan. Onder andere boekers, tour managers, artiesten, evenement organisatoren, chauffeurs en zelfs piloten doen mee aan dit initiatief.


De twee oprichters Thijs van Beukering (Show Management) en Julien Vermeiren (Apollo Bookings & Management en Show Management) zeggen het volgende ‘’De entertainment branche is een markt waarin veel verschillende facetten aan bod komen. Ondanks dat de markt klein is en het een ‘ons kent ons’ wereld is geworden blijft het toch verspreid. Organisaties hebben altijd veel verschillende schakels wanneer zij bijvoorbeeld een evenement organiseren. Doordat er zoveel verschillende schakels zijn, zijn de lijnen ook niet erg kort en is de ruimte voor miscommunicatie en fouten veel groter. Dutch Entertainment Group koppelt deze bedrijven en combineert de krachten. Zo zijn de lijnen kort en heb je als organisatie of artiest alles onder 1 dak. Op deze manier versterken en verstevigen wij de markt zodat we met zijn allen vooruit kunnen. Samen staan we sterker dan dat we los van elkaar doen.


Meerdere bedrijven hebben interesse getoond in eventuele versterking van elkaar en van elkaars netwerk en kunde. Ook blijft Dutch Entertainment Group open staan voor nieuwe samenwerkingen en zijn alle bedrijven welkom om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een partnership.

 

Op 13 april open wij officieel onze deuren en zullen we dit ook doen in besloten kring met onze bestaande partners en zakelijke relaties. Nieuwe partnership zijn ook welkom om een bericht te sturen voor een eventuele deelname. Op deze avond krijgen partners de kans elkaar te ontmoeten wanneer ze dit nog niet hebben gedaan en ook hun product of dienst te promoten. Iedereen krijgt de kans om een korte uitleg te geven over wat zij doen. Ook zullen sommige van onze partners hun diensten daadwerkelijk kunnen presenteren op dit evenement.


Dutch Entertainment Group opent op 13 April 2015 officieel de deuren op het NRE terrein in Eindhoven.
Stagefreaks zal hierbij ook aanwezig zijn.


Adres Dutch Entertainment Group

Nachtegaallaan 15 
5613CM Eindhoven

13-04-2015
19:00 - 23:30 uur