Partners Grand Opening bedankt

geplaatst op 24/06/2016| Posted in Nieuws
Onze Grand Opening was mede succesvol dankzij de hulp van andere partijen. Deze leverden een aantal essentiële zaken en hielpen met de toepassing ervan. Die willen we hier heel hartelijk bedanken en onder de aandacht brengen. Zoek jij een goede partij voor jouw evenement? Kijk dan eens hieronder!

Heesbeen Attractieverhuur zorgde voor de prachtige oranje loper, tafels, mooie hoezen en de oranje air tubes.

Pieter Foolen van Foolen Audio & Light plaatste een truss frame dat zeer aanwezig was.

Van Ham Tenten & Podia leverde de tenten met mooi zwart zeil. Door het wisselvallige weer moesten ze even snel schakelen en ondersteunden ze Stagefreaks bij de opbouw. Van hen was ook de spectaculaire rally-auto.

Bridge Event Facilities zorgde voor het grote plasmascherm waarop Freek de bezoekers verwelkomde, voor de aarding van de Layer-steiger bij de klim-demo's en voor de iPad standaards in de showroom, waarop klanten intensief digitaal winkelden met een drankje in de hand.

DJayGear stelde de audio- en lichtapparatuur met dj-mengpaneel ter beschikking. Handig spul voor je evenement. Na afloop hebben we de volumeknop wat opengedraaid en enkele ingebouwde methoden toegepast. Je voelt je al gauw een professionele DJ.

Van Loon Rigging was beide dagen aanwezig met de bekende rigger en instructeur Marijn Van Loon. Hij verzorgde de klimdemo's en zorgde voor instructies aan en toezicht op bezoekers die de oefensteiger beklommen en abseilden in de nieuwe klimhal. Een succesnummer!

Evenementenbureau 2Amuse, zorgde er twee dagen lang voor dat de gasten het naar hun zin hadden. Met 2 x een BBQ, eten en drinken van vroeg tot laat maakten ze hele lange dagen met een glimlach.