Stagefreaks preferred supplier van StageKings

geplaatst op 07/06/2017| Posted in Nieuws

Samenwerking Stagefreaks & StageKings
Sinds een aantal maanden heeft StageKings zich gevestigd op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Doordat Stagefreaks op hetzelfde bedrijventerrein zit, opende dit deuren voor beide partijen. Stagefreaks heeft StageKings qua equipment helemaal voorbereid op het het festivalseizoen van 2017. Rijkgevulde gereedschapskoffers en bedrukte kledij met het logo van StageKings.

StageKings: van ontwerp tot afbouw van festivals
Al jaren bouwen en ontwerpen de mensen van StageKings decoratie voor veel grote festivalorganisaties in Nederland. Ze Leveren alles op vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van het festival en niet te vergeten, de afbouw. De podia worden anno 2017 steeds imposanter, hoger en technisch uitdagender. Hierdoor heeft directeur Niels van Vijfeijken aan Stagefreaks gevraagd om hen hierin te adviseren en de kennis over te dragen.

Cursus Veilig Werken op Hoogte
Om dit veilig en efficiënt te blijven doen hebben de medewerkers van StageKings de basiscursus Veilig Werken op Hoogte bij Stagefreaks gevolgd. Deze cursus is door iedereen met succes afgerond. Alle medewerkers zijn nu dus helemaal voorbereid voor het festivalseizoen van 2017.

Advies op maat
We hebben bij de samenwerking gekeken naar de wensen van StageKings en ze hierin ook geadviseerd. We hebben het assortiment hiervoor verbreed en aangepast aan de behoefte van StageKings. Met als gevolg een goed gevulde gereedschapskoffer, gepersonaliseerde bedrijfskleding, klimuitrusting en niet te vergeten de hijsmaterialen. 

We wensen StageKings een goed en veilig festivalseizoen 2017 toe! Heb je ook interesse in een samenwerking met Stagefreaks? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.