Spetterende kerst

geplaatst op 07/11/2016| Posted in Nieuws

Spetterende kerst met Stagefreaks
Kerst staat weer voor de deur!
Dus kun je bij Stagefreaks rekenen op een spetterende kerstactie.
Ontdek hieronder wat dit voor jou betekent.

Kom langs en win
Omdat we persoonlijk contact met jou belangrijk vinden, nodigen we je van harte uit om naar onze showroom te komen. Wij zijn helemaal in de kerststemming en jij bent meer dan welkom om de duisternis te ontvluchten en bij ons lichtende ideeën op te doen en je handen te warmen aan een goede bak koffie. Bovendien maak je dan direct kans op geweldige prijzen.

Bergen prijzen
Onze kerstboom in de showroom hangt er vol mee. Holsters, handschoenen, hoofdlampen en natuurlijk onze eigen Stagefreaks SuperTool. Je maakt er allemaal kans op tijdens deze kerstactie. En de piek?  De hoofdprijs van... vijftig euro shoptegoed! Alle prijzen komen uit het altijd up-to-date StageFreaks assortiment en zijn dus gloednieuw, gebruiksklaar en alleen van de allerbeste merken.

Makkelijk meedoen
De regels zijn makkelijk: bij iedere aankoop vanaf vijftig euro (ex Btw) die je in onze showroom doet, ontvang je direct een bonnetje met een uniek nummer. Op 16 december worden de winnende nummers getrokken en weet jij welke prijs uit de kerstboom voor jou is.

Met zoveel prijzen maak je grote kans 16 december als winnaar uit de bus te komen. En als je toch bij ons op bezoek bent, maak dan direct een foto van jezelf met je lotnummer en onze kerstboom. Diegene die de foto plaatst op Facebook en Stagefreaks erin tagt, maakt twee keer zoveel kans om in de prijzen te vallen.

Klaar voor het nieuwe jaar?
Een goede uitrusting in topconditie is natuurlijk ook komend jaar weer van groot belang. Met al die prijzen in de aanbieding bestaat er dus geen beter tijdstip om te zorgen dat je klaarstaat voor het nieuwe jaar. Zorg dus NU dat je je werkmateriaal op orde hebt: vervang je versleten spullen, vul je uitrusting aan met de nieuwste artikelen en zorg dat je je verzorgingsmaterialen in huis hebt (denk je aan je reserveveters en schoenverzorgingsets?).

Check meteen ook even of al je certificaten het komende jaar nog geldig zijn.
Keuringen, en (opfris)cursussen moeten immers in veel gevallen jaarlijks herhaald worden. Bij onze one-stop-shop regel je het allemaal in een handomdraai en wie weet val je nog in prijzen ook.

Oftewel: tot snel bij Stagefreaks, Esp 252 te Eindhoven!