Stagefreaks lanceert nieuwe lijn: 'Safe Up'

geplaatst op 23/11/2015| Posted in Nieuws

Stagefreaks komt met een nieuwe lijn: Safe Up. Producten in deze lijn voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met als doel: 100% comfortabel en veilig werken.

Misschien heb je ooit iets moeten repareren op hoogte, bijvoorbeeld op een steiger. Je klimt omhoog met gereedschap in een houder die aan je riem zit bevestigd. Je hebt een degelijke leren riem, waarin je zelf een extra gaatje hebt gemaakt om hem passend te krijgen. Terwijl je in aan het werk bent in soms ongemakkelijke posities, verschuift je houder aan de riem. Je probeert er waarschijnlijk geen aandacht aan te besteden, want je bent gefocust op het werk. Je hebt nog nooit gereedschap laten vallen.

Stagefreaks vindt dit niet goed genoeg! We willen graag dat mensen zo comfortabel mogelijk en 100% veilig werken op hoogte. Safe Up-producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, zijn ergonomisch, duurzaam en zeer fraai uitgevoerd. Zodat u veilig en met plezier kunt werken.

Multiriem

De basis van de leren Safe-Up set op deze pagina is de multiriem. De multiriem heeft gaatjes over de gehele lengte zodat hij altijd past en goed aansluit op het lichaam. Houders van Safe Up worden niet alleen over de multiriem geschoven, maar ook aan de gaatjes bevestigd. Hierdoor kunnen de houders niet schuiven. Aan de multiriem kunnen de volgende Safe Up-artikelen bevestigd worden: hamerhouder, ratelhouder, waterpashouder en spietas.

De riem is leverbaar in vier lengtes:

  • 76 t/m 95 cm
  • 87 t/m 105 cm
  • 97 t/m 115 cm
  • 109 t/m 127 cm

Houders

De houders die aan de riem bevestigd kunnen worden zijn bijzonder mooi en duurzaam uitgevoerd in leer. Ze hebben links en rechts een strap met een gaatje. Deze straps zitten aan de binnenkant van de riem wanneer houder over de riem is geschoven. Met behulp van pin en ring wordt de houder op de riem verankerd, zodat de houder onmogelijk kan verschuiven. Het gereedschap kan met een speciaal krulsnoer aan de riem worden bevestigd. Hiermee is het gereedschap beveiligd tegen vallen.

We durven gerust te stellen dat Safe Up-producten uniek zijn in de markt door hun perfect doordachte en ergonomische ontwerp, duurzaamheid en detaillering. Daarbij zijn de producten laag geprijst. Op deze wijze hopen we een bijdrage te leveren aan een prettige en veilige werkomgeving.