Nu ook voor je keuringen naar Stagefreaks

geplaatst op 20/04/2014| Posted in Nieuws

Sinds dit jaar kun je ook voor de keuringen van je valbeveiliging & persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij Stagefreaks terecht.

Het is wettelijk verplicht om jaarlijks visuele inspectie te laten doen op Hijsmiddelen, Valbeveiliging & PBM. Ook hijsmiddelen zoals staalkabels en kettingen dienen jaarlijks gekeurd te worden. De crew van Stagefreaks heeft de volledige opleiding gevolgd en beschikt over de juiste kennis en certificering om de keuringen uit te voeren.

Werkwijze keuring

We vinden het belangrijk om klanten op alle mogelijke manieren te kunnen bedienen en daarin gaan we graag een stapje verder dan menig andere webshop. Want het onderhoud en de jaarlijkse keuring is immers net zo belangrijk en zelfs wettelijk verplicht. Ook zien wij het belang van een snelle service, want wij begrijpen dat je gereedschap en beschermingsmiddelen niet lang kan missen. De inspectie en keuringsrapporten worden binnen 5 werkdagen afgehandeld. Tijdens de inspectie wordt er zorgvuldig gecontroleerd op slijtage, vervorming, veroudering, defecten of andere afwijkingen.

Is het product afgekeurd?

Dan adviseren wij je, altijd in overleg, graag voor vervangende materialen. Door de grote voorraad aan Petzl, Kong, Aliens en RockEmpire producten kunnen we snel leveren.

Professionele kennis

Stagefreaks kent alle wet- en regelgeving voor advies, montage en inspectie rond de systemen voor valbeveiliging en de vereisten van fabrikanten op dit gebied. Wij zijn goed op de hoogte van de laatste wijzigingen en de gevolgen hiervan op uw eventuele aansprakelijkheid.<