Wat is Stagefreaks?

geplaatst op 25/07/2013| Posted in Nieuws

Het platform voor de evenementenbranche

In de webshop van Stagefreaks vind je alles op het gebied van crew tools & gear, klimspullen, oordoppen, pelicases en werksneakers. Door de jarenlange praktijkervaring in het verzorgen van evenementen op technisch gebied, weet het team van Stagefreaks goed welk gereedschap nuttig is bij evenementen. 

Goede handschoenen maken licht werk

Stagefreaks heeft speciale Kevlar werkhandschoenen voor de licht-, geluid-, video & rigging technicus laten ontwikkelen. Zo  heb je voor iedere klus het juiste exemplaar. De handschoenen zijn vervaardigd uit het zeer stevige Kevlar stof, het zelfde materiaal wat ook in kogelvrije vesten wordt gebruikt. Met de ‘Framer’ heb je een volledige handbescherming, door 3 korte vingers kun je toch met fijne materialen werken  zoals tape. De Original is ideaal voor in de winter en voor de zomer gebruik je de Fingerless: ‘Alle vingers’ kort.  Ondanks de kracht van Kevlar is het wel een zeer flexibel materiaal en hierdoor wordt de handschoen niet te stug.

Werkschoenen saai?
Wel nee, met de modieuze hippe werksneakers van Stagefreaks kun je nog eens op een feestje aankomen! Veilig werken is een must voor iedereen, de Maxguard safety sneakers hebben allemaal de veiligsfactor S3 en een enkele S1P.  Ook in de schoenen zit kevlar verwerkt, waardoor de schoenen erg duurzaam zijn. Er zijn meer dan 100 verschillende modellen verkrijgbaar, kijk op de stagefreaks.nl voor het complete aanbod. En voor al onze producten geldt:  Voor 16.00 uur besteld? Morgen in huis!