Onderhoud

  1. Stage Freaks in een nieuw (online) jasje

    Stage Freaks in een nieuw (online) jasje

    Vorig jaar hebben we bij Stage Freaks een mooi jaar gehad en ook in 2023 zijn we positief gestemd. Dit jaar staat centraal voor verbetering en vooruitgang. Er gaan namelijk een hoop leuke dingen aan komen dit jaar die gaan bijdragen aan jouw klantervaring.

    Nieuwe Stage Freaks webshop

    Lees meer »
  2. Poen voor je oude werkschoen!

    Poen voor je oude werkschoen!
    Hebben jouw oude werkschoenen hun beste tijd gehad en ben je toe aan nieuwe? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In de maand augustus en september zijn jouw oude (werk)schoenen 10% korting waard bij aanschaf van een nieuw paar bij ons in de winkel te Nuenen.
    Lees meer »
  3. AVR Bazelmans klim en valbeveiligingsmateriaal gekeurd

    AVR Bazelmans klim en valbeveiligingsmateriaal gekeurd

    Bazelmans AVR bestaat al ruim 20 jaar de totaalleverancier voor professioneel licht, beeld en geluid. Van A tot Z staan ze garant voor presentaties die uw zintuigen prikkelen.

    Lees meer »
  4. Nu ook voor je keuringen naar Stagefreaks

    Nu ook voor je keuringen naar Stagefreaks

    Sinds dit jaar kun je ook voor de keuringen van je valbeveiliging & persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij Stagefreaks terecht. Het is wettelijk verplicht om jaarlijks visuele inspectie te laten doen op Hijsmiddelen, Valbeveiliging & PBM. Ook hijsmiddelen zoals staalkabels en kettingen dienen jaarlijks gekeurd te worden. De crew van Stagefreaks heeft de volledige opleiding gevolgd en beschikt over de juiste kennis en certificering om de keuringen uit te voeren.

    Lees meer »
  5. Aanvulling controletapes

    Aanvulling controletapes

    Bij Stagefreaks denken we graag mee met onze klanten in de evenementenbranche. Zo kregen we regelmatig opmerkingen over het te kleine schrijfvlak van de controletapes. Na een uitgebreid marktonderzoek kwam niet alleen het beperkte schrijfvlak aan het licht, maar ook de behoefte aan meer voorbedrukte varianten controle tapes. En daar hebben wij nu een oplossing voor!

    Lees meer »
  6. Wees je concullega’s voor: laat je klimmateriaal nú keuren!

    Wees je concullega’s voor: laat je klimmateriaal nú keuren!

    Veilig klimmateriaal is natuurlijk belangrijk. Maar het keuren ervan moet nogal eens last minute. Als het echt nodig is, verzorgen we materiaalkeuringen met spoed.

    Lees meer »
  7. Werken op festivals: kom jij door de Stagefreaks Festival-APK?

    Werken op festivals: kom jij door de Stagefreaks Festival-APK?

    Het gaat weer beginnen: het grote, harde werken op de festivals. Jij wilt natuurlijk één van die vacatures in de evenementen vervullen. Nou, je bent niet de enige! Zorg dus dat je klaarstaat.

    Lees meer »
  8. Werken op festivals: de Stagefreaks Festivalmateriaal-APK

    Werken op festivals: de Stagefreaks Festivalmateriaal-APK

    Het is tijd om te zorgen dat ook je materiaal up to date is. Juist hiervoor vertrouw je natuurlijk op jouw partner voor veiligheids- en werkmateriaal: Stagefreaks! Bij deze dus deel twee van de Stagefreaks Festival-APK: werkmateriaal.

    Lees meer »
  9. Laat je gehoorbescherming controleren op lekdichtheid met onze lektest!

    Laat je gehoorbescherming controleren op lekdichtheid met onze lektest!

    Let op: per 21 april 2019 is het voor bedrijven zelfs verplicht om jaarlijks de gehoorbescherming van hun werknemers te lektesten

    Lees meer »
  10. Stage Freaks werkschoenen onderhoud tips

    Stage Freaks werkschoenen onderhoud tips

    Lap hem niet aan je laars! Gefeliciteerd met de aankoop van deze kwaliteitsschoenen! Ze zijn helemaal klaar om met jou op evenementen te rocken. Maar bedenk je wel dat hun kwaliteit alleen afhankelijk is van jouw naleving van de Stage Freaks Werkschoenen Rider!

    Lees meer »
Pagina