Hoofdlampen

Handen vrij en altijd zicht met onze hoofdlampen

Onze professionele hoofdlampen zijn geschikt voor werkzaamheden in de zwaarste, meest donkere omstandigheden. Perfect als je je handen nodig hebt om te klimmen, te bouwen of te hijsen in duisternis. Zoals backstage.
We hebben niet alleen Petzl hoofdlampen, maar ook van andere kwaliteitsmerken zoals Peli en Olight. Dus, wil je een uitstekende LED-hoofdlamp die oplaadbaar en/of verstelbaar is? Of wellicht eentje die gewoon perfect op je helm past?
Wij hebben altijd de perfecte oplossing voor je. En we bezorgen je lamp in een mum van tijd bij je thuis. Bekijk hieronder welke hoofdlamp het beste aansluit op jouw specifieke wensen. 

Meer informatie over hoofdlampen

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

15 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Hoe kies je de perfecte hoofdlamp?

Wil je een lamp voor verplaatsing tussen locaties, of moet je juist langere tijd achter elkaar doorwerken in het pikkedonker? Wil je absoluut een Petzl-hoofdlamp? Of toch een ander merk? Hieronder vind je enkele afwegingsfactoren:

• Waterdichtheid:
Je kunt kiezen voor hoofdlampen waarmee je volledig onder water kunt werken, maar ook voor eentje die gewoon tegen een regenbuitje kan

• Verlichtingsniveaus:
Op veel van onze hoofdlampen kun je de intensiteit van de lichtbundel aanpassen. Wil je licht op het werk dat je met je handen verricht, of wil je honderd meter de verte in stralen?

• Helmbevestiging:
Een typisch kenmerk van een hoofdlamp is natuurlijk de hoofdband waarmee je hem om je hoofd doet.  Maar wist je al dat we ook hoofdlampen hebben met speciale bevestiging voor je helm?

• Kleuren licht:
Uiteraard kun je met iedere hoofdlamp in wit licht werken. Maar we verkopen ook hoofdlampen die een functie voor rood, groen en/of blauw licht hebben.

• Verstelbaarheid:
Niet alle hoofdlampen zijn standaard verstelbaar. Misschien volstaat voor jou wel gewoon een basislamp die standaard één kant op schijnt.

• Batterij:
Het formaat van de batterijen (bijvoorbeeld AAA vs AA) heeft natuurlijk direct invloed op het formaat van de hoofdlamp. Bovendien maakt het verschil of je kiest voor oplaadbare of wegwerpbatterijen

Altijd een batterij erbij!

Bijna al onze hoofdlampen ontvang je met batterijen erbij. Toch is het slim om meteen bij de bestelling van je hoofdlamp wat extra batterijen te kopen. Scheelt je verzendkosten en bovendien gaan batterijen altijd leeg op zo’n moment dat het je precies even niet schikt. Met een extra batterij(setje) zit je veilig!

Bestel nu jouw hoofdlamp

Is het nog geen 16:00? Bestel dan nog snel even je hoofdlamp: heb je hem morgen in huis. Als we hem op voorraad hebben, versturen we hem direct.