Spiraalkabels

Ons uitgebreide assortiment gereedschapszekeringen met spiraalkabel bestaat uit spiraalkabels van het merk Stagefreaks met verschillende bevestigingsmogelijkheden:

Breng je collega's onder je niet onnodig meer in gevaar door middel van een 3,5mm dikke valbeveiliging spiraalkabel voor het bevestigen van handgereedschap zoals scaffratels, hamers en andere soorten gereedschap. De valbeveiliging spiraalkabel is een sterk, gecoat met polyurethaan krulsnoer. De spiraalkabel is uiterst stabiel, zelfs na intensief gebruik keert hij steeds weer terug naar zijn oorspronkelijke vorm.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt. Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u het juiste product snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kies de juiste Spiraalkabels

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Spiraalkabels te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Spiraalkabels, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Spiraalkabels gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.