Giss wegwerpoordopjes G-Blue soft

Oordopjes Wegwerp G-BLUE SOFT per 200st GISS
  • Eenvoudig in te doen
  • Geschikt voor alle oren
  • Zacht materiaal
SKU
BTGI844930
Excl. BTW € 20,50
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 3660338073977
Merk Giss
kleur blauw
Garantie fabrieksgarantie
Verpakkingseenheid 200 stuks
Demping SNR= 37dB
Geschikt voor portofoon Nee

Oordopjes G-blue soft. Norm: CE EN 352-2. Wegwerpoordopjes van zacht polyurethaanschuim. De conische vorm is ontworpen om in de meeste gehoorgangen te passen. Door de blauwe kleur zijn de dopjes beter zichtbaar en daardoor veiliger. Doos met 200 paar oordopjes. (Per paar verpakt in zakjes). Demping: SNR = 37dB H = 37dB M = 34dB L = 31dB. Pluspunten: zeer comfortabel. Toepassingen: deze oordopjes kunnen in alle bedrijfstakken worden gebruikt waar sprake is van een riskant geluidsniveau: metaalbewerking, auto-industrie, textiel, bouw, luchtvaart, houtindustrie en drukkerijen.


Schuimen oordoppen:

Oorproppen of -pluggen, welke gemaakt van zijn schuim, stopt men ook in het oor, maar ze verschillen nogal van de gehoorbescherming op maat/oordoppen. Zo bevatten ze namelijk geen filter. Bescherming is puur gebaseerd op het feit dat men de gehoorgang afsluit. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat muziekbeleving wat minder wordt. Ze dempen vooral de hoge tonen. Ook zijn ze minder hygiënisch en zijn ook niet geschikt voor herhaaldelijk gebruik omdat dit de kans op een oorinfectie vergroot.

 

Belangrijke tip: inbrengen op de juiste manier

Bij het inbrengen van schuim oordoppen is het vooral belangrijk dat men de gehoorgang opentrekt bij het indoen. De juiste volgorde is dan ook:

-          Oorschelp schuin naar boven/achteren trekken.
-          Doe de ene hand achter het hoofd langs, men heeft dan de goede hand nog vrij om de fijngeknepen oorplug in het oor te stoppen.
-          Laat het oor los, druk vervolgens met een vinger tegen de pluggen aan totdat deze weer uitzet.

Totale tijdsduur: 30 seconden. 

Test de pasvorm

Wanneer een plug niet goed afsluit, geeft dit enige schijnveiligheid. Men zou het propje niet meer moeten kunnen zien zitten wanneer men zichzelf recht in een spiegel aan kijkt. Een andere optie is het afdekken met de handen van de oren (met oordoppen erin). Wanneer men de handen optilt zou er niet veel verschil aanwezig moeten zijn qua doorlaten van het omgevingsgeluid. Bij otoplastieken speelt dit probleem veel minder. Deze passen namelijk maar op één juiste manier in het linker of rechter oor. Kans op verkeerd indoen is dus erg klein.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Giss wegwerpoordopjes G-Blue soft
Uw waardering