Schouderbescherming

Ons uitgebreide assortiment schouderbescherming bestaat uit verschillende productcombinaties van schouderbescherming. Wij bedienen je graag bij de aanschaf van een goede schouderbeschermer. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor je deze lang en met veel plezier zult gebruiken. Bij Stagefreaks adviseren wij je graag en leveren je de juiste schouderbescherming snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over schouderbescherming

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Schouderbescherming van Stagefreaks

De schouderbescherming van Stagefreaks is van het merk Safe-Up. Dit merk heeft een schouderbeschermer die het (op de schouder te dragen) gewicht verdeelt over de gehele schouder. Ook geeft deze schouderbeschermer ondersteuning en zorgt deze voor aanzienlijke vermindering van blessures en andere kwetsuur. De schouderbeschermer is sinds september 2015 verplicht bij het dragen van gewicht boven de 25kg.

Kies de juiste Schouderbescherming

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Schouderbescherming te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Schouderbescherming, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Schouderbescherming gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.