Markeringstape "1,5 Meter Afstand AUB"

De herkenbare gele tape met daarop "1,5 Meter Afstand Houden Aub". De tape is zeer stevig en zelfklevend op vele oppervlakken. De tape is een ideale oplossing voor scholen, zalen, café's en restaurants. De markeringstape houdt jezelf en jouw klanten veilig.

 • Opvallend
 • Sterke hechting
 • Geschikt voor vele ondergronden
SKU
KA-220015
Excl. BTW € 5,00
Op voorraad
 • Koop 12 voor Excl. BTW € 4,75 per stuk en bespaar 5%
 • Koop 24 voor Excl. BTW € 4,50 per stuk en bespaar 10%
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
EAN 6013827649660
Verpakkingseenheid per stuk
Merk Kadeem
MPN part nummer 220015
kleur geel
breedte 50 mm
High visibility Nee
Lengte van de rol 66 meter
Scheurbaar met de hand Nee

'1,5 Meter Afstand Houden Aub'
Gelukkig gaat het steeds beter met het Coronavirus in Nederland en komen er steeds meer mogelijkheden om onze normale levenswijze weer op te pakken. Uiteraard gaat dit niet zonder slag of stoot en zullen er aanpassingen gemaakt moeten worden om de veiligheid van personeel, gasten, klanten of bezoekers te waarborgen. Zie hier de ideale oplossing.

Deze markeringstape hecht zich op schone en vlakke oppervlakten en laat niet los, ook bij grote in- of uitloop. Zowel op beton als tapijt, op de grond of aan de muur. Deze tape is niet scheurbaar met de hand. Kortom, zodra de tape bevestigd is blijft deze duidelijk zichtbaar.

De tape is bedrukt met de tekst "1,5 meter afstand houden aub", met daaronder lengtemarkeringen om de 50 centimeter. De zonnige gele kleur van de tape trekt direct de aandacht naar zich toe en zal een ieder herinneren aan het feit dat er anderhalve meter afstand gehouden dient te worden tot elkaar. Daarnaast is de tape 66 meter lang, wat uitkomt op 44 stukken tape van 1,5 meter. Niet alleen bescherm je de klant hiermee, je beschermt ook jezelf! Door de juiste maatregelen te nemen kun je boetes voorkomen en een zo soepel mogelijke (her)opening realiseren.

Afhankelijk van het oppervlak kan dit product eventueel lijmresten achterlaten.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Markeringstape "1,5 Meter Afstand AUB"
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Markeringstape "1,5 Meter Afstand AUB" + ToughGaff 2 inch tape houder
  Markeringstape "1,5 Meter Afstand AUB" rol
  +
  x ToughGaff 2 inch tape houder
  € 25,00 Excl. BTW

  Handige 2 inch gaffa tape houder voor aan je riem of klimharnas. De tapehouder is voorzien van een uniek sterk veersysteem waardoor je tape rollen tot en met 50mm breedte en 50meter lengte altijd bij de hand hebt.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 29,50

  Tape 38 mm t/m 50mm + ToughGaff 2 inch tape houder STF