3M

3M (Minnesota Mining and Manufacturing) Company is een innovatief internationaal technologiebedrijf dat onder andere producten levert voor gehoorbescherming.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste 3M snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over 3m

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Meer dan alleen gehoorbescherming bij 3M

3M voorheen bekend als Minnesota Mining and Manufacturing Company is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 50.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt. Het bedrijf is opgericht op de noordelijke oevers van Lake Superiour in Illgen Stad en vestigde zich in 1902 in Two Harbors in Minnesota. Het eerste product wat 3M verkocht was schuurpapier. Tegenwoordig is 3M bij het grote publiek vooral bekend vanwege de Post-it notes en tapes.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.