Magtape

Ons uitgebreide assortiment Magtape bestaat uit Magtape in verschillende maten en kleuren. Magtape is werelwijd de eerste keuze voor kunst- en entertainmentbranche. Magtape is gemaakt van hoogwaardig linnen en is daarom zo stevig.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Magtape snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over magtape

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Magtape is wereldwijd de eerste keuze voor toonaangevende professionals binnen de kunst- en entertainmentbranche, de licht- en geluidbranche en ook de bouwindustrie maakt gebruik van deze tape. Ook voor de echte doe-het-zelver is deze tape onmisbaar geworden. De tape wordt al jarenlang in Engeland gebruikt in de BBC studio's. Magtape wordt gemaakt van zeer hoogwaardig linnen en daardoor heel stevig van structuur. De tape is gemakkelijk in lengte en breedte afscheurbaar. De tape is behandeld met polyethyleen coating waardoor deze tape ook waterproof is. De tape is ideaal voor situaties die vragen om een sterke en klevende tape die geen plakresten achter laat bij verwijdering.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €50,-
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.