NexTORCH

Ons uitgebreide assortiment NexTORCH bestaat uit LED zaklampen, batterijen, hoofdlampen en zaklampholsters. NexTORCH heeft sinds de oprichting één doel gehad en dat is om superieure draagbare verlichting te produceren. Dit is ze goed gelukt.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste NexTORCH producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over nextorch

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Sinds de oprichting heeft NexTORCH een specifiek doel gehad, dat doel was om op een superieure en draagbare wijzen verlichting te produceren en dat is ze gelukt. NexTORCH staat voor duurzaamheid, lange levensduur en makkelijk te dragen. In 2006 mocht NexTORCH de politie in China volledig uit gaan rusten met hun zaklampen, ze hebben voor zo'n 1,2 miljoen zaklampen gezorgd.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.