Rock Exotica

De Rock Exotica MiniEight is uniek in zijn soort. Beschikt over 2 oren voor veel verschillende touwen, is zeer stevig en gaat lang mee. Met Rock Exotica heb je meer klimcontrole dan je je ooit had kunnen voorstellen.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Rock Exotica producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over rock exotica

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Rock Exotica begon 25 jaar geleden in een garage. Er is veel veranderd sinds de dagen van handmatige productie en ruitjespapier ontwerpen. Een ding is hetzelfde gebleven: Rock Exotica wil nog steeds de meest innovatieve technische uitrusting produceren. Rock Thomson is de oprichter van Rock Exotica en het begon in 1987, Rock Empire maakte een groot aantal producten. Na verloop van tijd draaide Rock Ecotica op de automatische piloot, haar producten bleven winnen aan populariteit. Er kwam wereldwijde vraag naar Rock Exotica.

De opbouw van het serienummer

Bij een Rock Exotica product is het serienummer als volgt opgebouwd:

Op het product is vermeld:

Jaar
Dag van het Jaar
Code
Serienummer van de dag 

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.