Optogate polaritytester OP=OP

-26%
De optogate polaritytester is gemaakt om kabels te testen op zowel defecten in pin verbindingen als fantoomvoeding te testen. de XLR tester heeft 4 verschillende indicaties en de phasetester test alle overige mogelijke problemen.
SKU
ap-og-phch
Normale prijs (Incl. BTW) € 154,95 Speciale prijs (Incl. BTW) € 114,95
Morgen geleverd
Specificaties
Merk Optogate

Omschrijving Optogate polaritytester OP=OP

De Optogate Polaritytester

Deze fasetester / linetester combinatie is een logische opvolger van de 48V line tester.

Het XLR apparaat is te gebruiken als een losstaande signaal generator en linetester. Verbind het XLR apparaat met je geluidstafel met de kabel die gecheckt moet worden, zet de phantom spanning aan op de geluidstafel en je hebt meteen resultaat:

  • LED knippert 2 keer: pin 2 van de XLR kabel is defect
  • LED knippert 3 keer: pin 3 van de XLR kabel is defect
  • LED is uit: pin 1 van de XLR is defect of de phantom spanning is defect
  • LED is aan en er komt een blokgolf binnen: De kabel is waarschijnlijk oké

 
Het XLR apparaat kan zien of pin 2 of 3 defect is, maar hij kan niet zien of de polariteit goed is. Dit apparaat helpt je om 90% van alle voorkomende problemen op podia te vinden. Voor de andere 10% heb je de polariteit / fasetester. De polariteit / fasetester (ofwel ‘the toy’) werkt op een 9V batterij en geeft daarmee 9V aan de XLR tester, deze geeft met zijn LED’s het zelfde aan alsof er een geluidstafel phantom spanning levert. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld multikabels te checken op defecten. De batterij in de tester gaat 2 jaar mee.

Als toevoeging aan de polariteit/fasetester zit er ook een microfoon voorversterker en een kleine condensator microfoon in ‘the toy’ om zo speakersystemen te kunnen checken.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optogate polaritytester OP=OP
Uw waardering

Beoordeeld met 9.0 / 10 - Gebaseerd op 1360 reviews

Combineer Bespaar