Peli 1520TC ToolCase

De Peli™ case 1520TC ToolCase is een robuuste koffer die gebruikt worden voor het vervoer van kwetsbare apparatuur, materialen en gereedschap. Deze werkkoffer is bestand tegen alle weersomstandigheden en 100% waterdicht. Peli™ Cases zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omstandigheden. Bij de Peli™ Cases is het soms moeilijk om de juiste maatvoerring te bepalen. Bestel je Peli™ daarom liever iets te groot dan te klein. De ervaring spreekt dat er meer spullen in je Peli™ Case komen dan je had verwacht.In de onderstaande beschrijving vind je de binnen- en buitenmaten van de Peli™ Case.
  • Gereedschapskoffer Medium
  • Gereedschapsborden
  • Binnenmaat 45,4 x 32,4 x 17,1cm
SKU
LC-1520TC-001-110E
Excl. BTW € 412,95
1 tot 3 werkdagen
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
MPN 1520TC-001-110E
Merk Peli Case
kleur zwart
Materiaal Polypropyleen
Garantie Fabrieksgarantie 25 jaar
Type peli 1520TC

De Peli™ 1520TC ToolCase is uitgevoerd met stevige handvat voor optimaal vervoer van uw apparatuur! De Peli™ Case 1520TC is de duurzame koffer voor het opbergen transporteren en van uw gevoelige apparatuur & gereedschap. Peli™ Case 1520TC is bestand tegen de extreemste omstandigheden. Zo is de Peli™ 1520TC waterdicht (IP67), stofdicht en stootbestendig en dit maakt het de ideale koffer voor het opbergen en vervoeren van kwetsbare apparatuur. Dit komt door de ultrahoge impact polypropyleen-copolymeer wand van 5,3 mm dikte. Hierdoor is de koffer ondanks zijn sterkte toch zeer licht van  gewicht.

Binnenmaten: 45.4 x 32.4 x 17.1 cm
Buitenmaten: 48.5 x 39.2 x 19.2 cm

De Peli™ Case 1520 wordt geleverd met gereedschapsborden, gemaakt van polyethyleen en garanderen een lange levensduur.

 

De scharnieren van de uitgevoerde Peli™1520TC zijn gemaakt van roestvrij staal.

Door het automatische drukventiel wat op de Peli™ 1520TC bevind ontlucht de koffer terwijl watermoleculen buiten worden gehouden. De Peli™ cases worden veelal gebruikt voor het vervoeren van apparatuur in bijvoorbeeld het vrachtruim of als handbagage in de cabine van een vliegtuig. De Peli™ 1520TC is voorzien van  twee-stap sluitingen waarmee de koffer makkelijk te openen is en waterdicht af te sluiten is.

De Peli™case nylon bedekking en het roestvrij staal is hittebestendig wat de levensduur bevorderd.

Op alle Peli™’s zit een levenslange garantie.

Tip: Sluit uw werkkoffer af met een bij ons verkrijgbaar TSA slot, dan blijven al uw eigendommen optimaal beschermd! Wanneer u gaat vliegen met uw Peli™ is dit TSA slot verplicht. Dit is verplicht gesteld door de douane.

 

Overige eigenschappen:

•  Waterdicht, stofdicht en stootvast
•  Gemakkelijk te openen sluitingen
•  Gemaakt van Copolymeer Polypropyleen: lichtgewicht en sterk
•  O-ring pakking
•  Automatisch drukventiel
•  Comfortabele rubberen overgegoten top- en zijhandvaten
•  Metalen componenten uitgevoerd in roestvrij staal
•  Mogelijkheid voor een gepersonaliseerd naamplaatje
•  Levenslange garantie
•  Certificaten: IP67, STANAG


Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli 1520TC ToolCase
Uw waardering
Alternatieven