Peli Service & Garantie

Maximum 300 characters

Maximum 40 characters

Maximum 10 characters

De Pelicase garantie is bij Stage Freaks uitstekend gereld. Wij zorgen ervoor dat jouw Peli er weer als nieuw uit ziet! Vul in de velden hieronder de gegevens van jouw Pelicase en wij gaan ervoor zorgen dat jouw Peli werkkoffer wordt gerepareerd. Je kunt ervoor kiezen om de koffer op te sturen, maar het is ook mogelijk deze af te geven in onze showroom te Eindhoven. Na ontvangst van de beschadigde goederen is reparatie/vervanging meestal in ongeveer twee weken voor elkaar. Maar de exacte duur is afhankelijk van het defect en kan dus afwijken.

SKU
NL-STF-service-peli-case
Excl. BTW € 2,50
1 tot 2 weken
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Peli Case
  • Uitstekend geregelde garantie
  • Gemakkelijk aanvragen van een reparatie
  • Garantie: 25 jaar

Garantie en reparatie van jouw Pelicase

Deze garantie gaat heel ver en is uitstekend geregeld!. Slijtage valt niet onder garantie!

Het aanvragen van een reparatie

Bijna alle Pelicase onderdelen zijn vervangbaar door nieuwe onderdelen. Wij ontvangen ook Peli’s waaraan (opzettelijke) schades zijn veroorzaakt. Dan wel door verkeerd gebruik van de cases. Stagefreaks zal elke zaak nauwkeurig bekijken en beoordelen op garantie, reparatie mogelijkheid en slijtage.

Het komt regelmatig voor dat wij reparaties uitvoeren aan Pelicase welke niet bij ons of in Nederland gekocht zijn of waarvan de leverancier onbekend is. In dit soort situaties hanteren wij de volgende regel: Service, verzending en afhandeling kan worden verleend aan personen & bedrijven welke de case niet zelf hebben aangeschaft, c.q. geen Stagefreaks aankoop bon kunnen overleggen.

Wil je gebruik maken van onze service, neem dan contact met ons op of plaats hierboven een aanvraag voor reparatie. Hierbij kun je ervoor kiezen om de Peli af te geven in onze showroom in Eindhoven of om deze naar ons op te sturen.

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Peli Service & Garantie
Uw waardering