Reserve handvat voor de Peli case 1510

Met het reserve handvat pak je je Peli™ case 1510 met nog groter plezier weer vast. Het fijn in de hand liggende handvat van Peli™'s topkwaliteit is perfect om een versleten handvat de vervangen. Of om je Peli™ case van een persoonlijk tintje te voorzien. Welke kleur wil je?
 • Gemakkelijk te vervangen
 • 4 verschillende kleuren
 • Schroeven niet inbegrepen
SKU
LC-1510-HV-CP
Excl. BTW € 10,00
Keuze afhankelijk
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Peli Case
Type peli 1510
Dit reserve handvat voor de Peli™ case 1510 is per stuk leverbaar en uiteraard verkrijgbaar in verschillende Peli™-kleuren. Je bestelt het handvat gemakkelijk in ieder geval in de kleuren zwart, beige, oranje of geel. Maar andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk. De handvatten zijn van het merk Peli™ zelf en zo is dus gegarandeerd dat ze naadloos op je Peli™ 1510 passen. Uiteraard is het altijd slim om reserve-onderdelen achter de hand te hebben, maar je kunt een afwijkende kleur handvat natuurlijk ook harstikke slim gebruiken om je Peli™ te onderscheiden van alle andere Peli™ cases in de wereld. Mooi en origineel!
Alle handelsmerken zijn geregistreerde en/of niet-geregistreerde handelsmerken van Peli Products, S.L.U., haar moedermaatschappij, dochterondernemingen en/of gelieerde ondernemingen.
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reserve handvat voor de Peli case 1510
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Reserve handvat voor de Peli case 1510 + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  Reserve handvat voor de Peli case 1510
  +
  x Peli Ontvochtiger / Vochtvreter
  € 18,06 Excl. BTW

  Ontvochtigingsdoosje geschikt voor alle Peli™ cases. Wanneer de korrels geen vocht meer vast kunnen houden in de Peli™can case, veranderen zij van kleur.

  Bespaar 2%

  op de toebehoren

  € 27,70

  Peli & Nanuk cases + Peli Ontvochtiger / Vochtvreter STF & SFF