Valbeveiliging gordels

Werkt u op hoogte en is er een risico op vallen? Dan heeft u valbeveiliging nodig. Het antivalsysteem in de gordel absorbeert energie bij een eventuele val. Dit beperkt de impact van de val op het lichaam. 

Twijfelt u welke gordel past bij uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer informatie over valbeveiliging gordels

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Kies de juiste gordel

Er zijn drie soorten gordels te onderscheiden met bijbehorende doelen:

- Gordels voor valbeveiliging
- Zitgordels voor werkpositionering
- Gordels en harnassen voor valbeveiliging en werkpositionering 

Voor meer onderhouds -en gebruikerstips klik op het downloadbare PDF bestand welke bij de producten in deze categorie is toegevoegd. Zo kun je er zorg voor dragen dat het product een lange levensduur heeft en krijgt.

 

valbeveiliging Rock Empire adventure

- Gordels voor valbeveiliging

U werkt op hoogte en er is een risico op vallen? Dan heeft u valbeveiliging nodig. Het antivalsysteem in de gordel absorbeert energie die vrijkomt bij een eventuele val. Hierdoor wordt de impact van de val op het lichaam beperkt. In de eenvoudige gordels voor valbeveiliging kunt u niet hangen. Wilt u uw handen vrij hebben tijdens het werken op hoogte, kies dan voor een compleet harnas (Gordels & Harnassen).

Een valbeveiligingsgordel kenmerkt zich door inbindpunten op rug (dorsaal) en borst (sternaal). Belangrijk: een inbindpunt voor werkpositionering mag nooit ingezet worden voor valbeveilging en andersom.

Ga voor alle antivalgordels van Stagefreaks naar: Valbeveiliging gordels

 

 

 

 

klimgordel Sequoia

- Zitgordels

U wilt veilig met uw handen vrij, op hoogte werken? Dan kiest u voor een zitgordel. Het doel ervan is werkpositionering. U hangt in de gordel. Let op: is er risico op vallen, dan dient u deze te combineren met valbeveiliging. U kunt dan het beste kiezen een compleet harnas (Gordels & Harnassen).

Een zitgordel kenmerkt zich door inbindpunten op de buik ter hoogte van de navel (ventraal) en op beide heupen (lateraal). Belangrijk: een inbindpunt voor werkpositionering mag nooit ingezet worden voor valbeveilging en andersom.

Ga voor alle zitgordels van Stagefreaks naar: Zitgordels.

 

gordel Rock Empire skill

- Gordels en Harnassen

Met een complete gordel of harnas kunt u met uw handen vrij op hoogte werken en tegelijkertijd beveiligd zijn bij een eventuele val. Deze gordels combineren valbeveiliging met werkpositionering.

De combinatiegordel heeft inbindpunten op rug (dorsaal) en borst (sternaal) voor de valbeveilging en inbindpunten op buik ter hoogte van de navel (ventraal) en op beide heupen (lateraal) voor werkpositionering.

U vindt deze harnassen op deze pagina: Gordels & Harnassen 

 

 

 

Complete sets

Maak het jezelf gemakkelijk. Stagefreaks biedt complete sets van gordels met karabijnhaken, touwen en andere benodigde assecoires. Zo ben je in één keer compleet voorzien.

Kies de juiste Valbeveiliging gordels

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Valbeveiliging gordels te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Valbeveiliging gordels, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Valbeveiliging gordels gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.