Stagefreaks is opgericht in 2010 en is sindsdien hèt platform voor de (freelance)technicus, site crew, stagehand & muzikant. Wij fungeren als centraal inkooppunt dat ook maatwerk advies levert.  Stagefreaks beschikt over een breed assortiment en kundig personeel. Onze Stagefreaks Crew denkt met je mee en geeft je altijd passend advies. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen zij je assisteren in de aanschaf en het gebruik van je artikelen. Dat is de kracht van Stagefreaks.

Wij zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche. Stagefreaks richt zich op diverse branches zoals theaters, festivals, organisatoren, congressen, evenementen, technisch personeel, riggers, rope acces, stagehands en sitecrew. Daarnaast kun je als consument natuurlijk altijd bij Stagefreaks terecht. Stagefreaks is er voor iedereen.

Door onze ervaring en kennis binnen de evenementenbranche, hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld dat bestaat uit veilige en handige verbruik- en gebruiksartikelen. Je kunt hierbij denken aan werkhandschoenen, (Leatherman)multitools, crew- tools & gear, kabelbinders en nog veel meer. Als je nog iets mist aan ons assortiment, staan wij altijd open voor suggesties. Neem contact met ons op en wellicht kan het product door ons worden geleverd of toegevoegd worden aan ons assortiment.

Wij staan voor

  • Een uitstekende service; wij staan altijd klaar voor onze klanten.
  • Persoonlijk advies; Voor alle vragen omtrent producten, cursussen en levertijd kun je bij ons terecht. Onze crew neemt de tijd om jou te helpen en adviseert je waar mogelijk is.
  • Hoge kwaliteit van de producten; Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor je samengesteld. Deze blijven we ten alle tijden bewaken en uitbreiden.
  • Snel, efficiënt en flexibel leveren; Ons streven is om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. We werken efficiënt en flexibel om voor jou de beste service te verlenen.

Innovatief
We verrassen graag onze klanten. Dit doen we door innovatief te zijn en voorop te lopen als het gaat om (internet)ontwikkelingen, assortimentssamenstellingen en service. Onze medewerkers werken vernieuwend en zijn daardoor altijd op zoek naar nieuwe innovaties die bij ons passen. Ze zijn nieuwsgierig en stellen kritische vragen. We blijven onze bedrijfsprocessen doorontwikkelen en bekijken alles uit verschillende invalshoeken. Het continue proces van innovatie is wat onze dienstverlening sterk maakt.

Actueel
Stagefreaks is als online groothandel scherp en gedreven. We houden onze omgeving goed in de gaten en spelen direct in op marktontwikkelingen en actuele gebeurtenissen. Daarnaast spant iedereen zich in om samen goede resultaten te behalen. Wanneer het nodig is, schakelt onze crew zonder moeite een tandje bij. We weten tenslotte waarvoor we het samen doen; we doen het voor jou.

Onze visie

Stagefreaks is opgericht met als doel de audiovisuele- en evenementenbranche te voorzien van degelijke verbruik- en gebruiksartikelen, gereedschappen. Wij leveren dagelijks aan diverse bedrijven, evenementenorganisaties, evenementenhallen, freelance technici, particulieren en uiteenlopende stichtingen.

Stagefreaks wil situaties werkbaarder en veiliger maken. Onze visie is om binnen de evenementenbranche hét (informatie)platform van de Benelux te worden. Daarnaast hebben wij de internationale ambities om Stagefreaks aan de wereldwijde markt te introduceren. Dit willen wij bereiken door onze passie voor de techniek in de evenementenbranche om te zetten in daadkracht. Wij zetten in op onze vooruitstrevendheid. Nee is bij ons geen antwoord, maar een mogelijkheid om verder te evalueren in de markt en mee te denken met onze klanten.