Artikelen 1 tot 10 van 121 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Meindl stopt met de Woodwalker S3

woensdag 7 maart 2018 09:39:46 Europe/Berlin

Meindl Woodwalker S3Meindl staat bekend om haar fantastische werkschoenen, die je voeten en rug sparen. Talloze evenementenbouwers lopen op de Ferrari onder de werkschoenen en we verwachten dat dit nog wel even zo blijft. Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Meindl stopt namelijk met de productie van één van haar populairste werkschoenen, de Woodwalker S3. Meindl geeft aan dat dit model te weinig verkocht wordt.

Waarom de Woodwalker S3 zo populair is

Naast het perfecte draagcomfort, is dit een hoge schoen met S3 veiligheidsnormering. Bovendien heeft de Woodwalker S3 zaagprotectie, en dat is voor veel van onze klanten meer dan mooi meegenomen. Dankzij het innovatieve MFS systeem vormt de schoen zich naar je voeten. De Davos loopzool heeft een scherp profiel en PU schokdemping, wat zorgt voor nóg meer comfort.

Wat is een alternatief hiervoor?

Er zijn verschillende alternatieven voor deze schoen. De Meindl Woodwalker S2 en S2 Pro zijn vrijwel identieke modellen, het verschil is de veiligheidsnor...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Tackers: noodzakelijk, maar gelukkig ook betaalbaar

vrijdag 2 maart 2018 16:12:08 Europe/Berlin

Er moet altijd van alles vastgezet worden. En niet alleen metaal en niet alleen met tyraps.
Maar zeker ook zaken als (scheur)doek en karton, bijvoorbeeld op hout. Hoe doe je dat snel en makkelijk? Met een tacker natuurlijk!
Daarom zijn (hand)tackers, ook wel nietpistolen genoemd, echt onmisbaar voor iedereen in de stagebouw, decorbouw en podiumbouw. 

 

Voor nog geen tientje uitstekend voorbereid!Freek tackt met een Novus tacker

Vanzelfsprekend weten decobouwers ons al te jaren vinden voor high end tackers,
maar wist je dat je voor nog geen tientje ook al een fantastische handtacker hebt?!
Zo is het wel heel aantrekkelijk om voorbereid te zijn op de meest onverwachte bevestigingsklusjes.
En dat mag je van iedere goede evenement- of festivalprofessional wel verwachten, toch?


Verbeterde tackers

Stagefreaks denkt met alle professionals in stage-, podium- en decorbouw mee en heeft dus een ruim assortiment aan tackers op voorraad.
Allemaal van het Duitse kwaliteitsmerk Novus. Want ook Novus denkt met je mee: ze hebben onlangs h...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door ysbrant bakker

Wees je concullega’s voor: laat je klimmateriaal nú keuren!

vrijdag 2 maart 2018 15:11:12 Europe/Berlin

We werken allemaal in een hectische branche. Zodra het festivalseizoen losbarst gaan we er met zijn allen weer flink tegenaan. Terwijl jij je hard maakt op locatie, knallen je vrienden van Stagefreaks in deze drukke periode achter de schermen dubbelhard door. In Eindhoven en online. Want we ondersteunen je graag waar we maar kunnen. Bijvoorbeeld met het keuren van je klimmateriaal.


Klimmateriaal keuren: een spoedje?

Veilig klimmateriaal is natuurlijk belangrijk. Maar het keuren ervan moet nogal eens last minute. Als het echt nodig is, verzorgen we materiaalkeuringen met spoed. Let op: je betaalt dan wel het spoedtarief van € 20 bovenop de overige keuringskosten! Bovendien is de drukte soms zelfs zó groot dat we niet eens kunnen garanderen dat je klimgear met spoed gekeurd kan worden. Houd dus sowieso rekening met een keuringsduur van één a twee weken. Vanaf april ben je al snel te laat voor spoedjes.

Onthoud:

 • keuren duurt snel een week of meer !
 • een spoedkeuring kost €20 extra !
 • regel je keu...
Lees meer
Comments | Geplaatst in Informatie door Freek

Pelicase wordt 3% duurder per 1 februari 2018

vrijdag 22 december 2017 15:09:20 Europe/Berlin

Pelican heeft een prijsverhoging doorgevoerd op haar complete assortiment. Alle Pelicase koffers worden 3% duurder vanaf 1 februari. Zat je erover te denken om zo’n onverwoestbare Pelicase aan te schaffen?

Bestel je Pelicase koffer dan nog dit jaar. Als wij je bestelling en betaling voor 1 februari 2018 binnen hebben, bespaar je 3%. Met dat geld kun je vast iets leuks doen.

 

Zo’n stof- en waterdichte koffer is een prima investering, want Pelican geeft je levenslange garantie. Het is niet voor niets een graag geziene gast op evenementen. Hierin blijven je persoonlijke spullen en gereedschap in topconditie, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Comments | Geplaatst in Nieuws door joep vugts

Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

donderdag 9 november 2017 13:53:51 Europe/Berlin

Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

Sinds vandaag is Stagefreaks officieel dealer van Milwaukee gereedschap. Vanaf nu vind je de producten van Milwaukee dan ook standaard in ons assortiment. We zijn apetrots dat we dit geweldige merk mogen gaan voeren.

Freek en Stacey Milwaukee

 
Hét gereedschap voor de evenementenbouwer

De laatste jaren zie je bijna alleen maar Milwaukee gereedschap bij de opbouw van evenementen. Het opvallende rood-zwarte gereedschap vindt niet voor niets gretig aftrek bij evenementenbouwers. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk bijzonder goed. En zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteert Milwaukee gereedschap perfect.

 

Nog betere service voor evenementenbouwers

Dankzij de toevoeging van Milwaukee kunnen we de evenementenbouwers en –organisaties nog beter van dienst zijn. Als totaalleverancier voor de branche is dit gereedschap een must-have voor ons.

 

Compleet Milwaukee assortiment in onze winkel

Online bestel je het complete assortiment Milwaukee gereedschap. Daarnaast kun je de m...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Freek Noordenbos

Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

donderdag 2 november 2017 13:19:27 Europe/Berlin

Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

De immens populaire vlogger Enzo Knol gebruikt in zijn vlog van 30 oktober een aantal van onze afzetpionnen. Zijn vriend Dylan mag een mooi pakketje van Stagefreaks openen voor de camera. Dylan heeft onlangs zijn rijbewijs gehaald. Om te bewijzen dat hij echt kan rijden, moet hij een rijexamen doen. Hij moet zo snel mogelijk een parcours met afzetpionnen van Stagefreaks afleggen in de sportwagen van Knol.

 

>

 

Slalommen om afzetpionnen

Dylan moet zo snel mogelijk vooruit én achteruit slalommen om de pionnen. Gelukkig zijn er geen afzetpionnen beschadigd tijdens het Enzo Knol rijexamen. We hopen ze dan ook nog vaker terug te zien in de filmpjes van Enzo.

 

Geintje uitgehaald

Toen zijn bestelling binnenkwam, konden we het niet laten om een geintje uit te halen. Naast de pionnen hadden we ook een aantal goodies toegevoegd. Maar of onze Stagefreaks shotjes nou goed passen bij deze test…? Verstandig als ze zijn, hebben de heren onze drankjes bewaard voor een an...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door joep vugts

PayrollFreaks nu ook officieel Online

woensdag 1 november 2017 15:44:01 Europe/Berlin

Al jaren runnen we StageFreaks met veel succes en voorzien we mensen werkzaam in de podium- en evenemententechniek van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en toebehoren. Gedurende de jaren is ons productprotfolio steeds verder uitgebreid om onze doelgroep zo goed mogelijk te voorzien in hun behoefte. Nu wordt het echter tijd voor de volgende stap.. Op veler verzoek is de start van ons nieuwe bedrijf Payroll Freaks een feit!
De naam zegt het al: wij gaan ‘onze’ ZZP-ers de zekerheden bieden die een reguliere baan ook biedt, terwijl ze wel zelfstandig blijven werken.

 

Lees er alles over op onze website! www.payrollfreaks.nl

 

Vind onze Facebook pagina leuk, en onder de nieuwe “vind ik leuks” word een cadeaubon van € 50,- van StageFreaks verloot. We gaan je middels onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent ondernemerschap, de veranderende wetgeving en wat wijzelf natuurlijk allemaal meemaken. En natuurlijk allerlei andere leuke en relevante zaken maar wél ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Freek Noordenbos

Wij nemen deel aan Festivak

maandag 25 september 2017 17:59:45 Europe/Berlin

  
 Festivak


Festivak is de beurs voor alles en iedereen die iets doet in de evenementen. Of het nu een organisator is die jaarlijks 12 

Festivak

feesten neerzet voor 40.000 mensen per keer of iets kleinere zakelijke evenementen. Ook dit jaar zijn er weer 300 verschillende exposanten die jou alles kunnen leveren om een festival of een evenement te organiseren. Deze 300 toeleveranciers gaan de 6000 bezoekers inlichten over de nieuwste technieken of ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een thema dat centraal staat. Dit jaar is dat digitalisering, verschillende keynote speakers zullen er ook van alles over vertellen. Zo heb je de oprichter van ID&T die komt spreken en de CEO van de ministiry of sound. 
Behalve dat je er de grote namen uit het wereldje kan vinden heb je ook ieder jaar veel start- ups. Deze start-ups weten als geen ander hoe je kan inspelen op actuele zaken.
 
Hier kun je GRATIS toegangskaarten krijgen.

Wat ook leuk is om te zien is hoe bepaalde bedrijven een un...
Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Chris van Gastel

Let op! 1 september zijn we eerder gesloten

donderdag 31 augustus 2017 17:36:49 Europe/Berlin

Vanwege ons teambuilding uitje zijn wij komende vrijdagmiddag, 1 september, eerder gesloten dan normaal.
Vanaf 13:00 zijn wij niet meer te bereiken. En alleen de bestelling die voor 13:00 zijn geplaatst zullen dezelfde dag verstuurd worden. De bestellingen die na 13:00 zijn geplaatst zullen op maandag 4 september verstuurd worden. 
Zaterdag 2 september zijn we weer gewoon geopend van 10:00 tot 13:00

Zorg dus dat je de bestelling die je nog in het weekend nodig hebt, voor vrijdag 1 september 13:00 hebt besteld.

Comments | Geplaatst in Informatie door joep vugts

Hoe kies je de juiste Gaffa tape?

dinsdag 18 juli 2017 12:32:58 Europe/Berlin

Bij het kiezen van de juiste tape is het belangrijk dat je weet voor welke toepassing je het nodig hebt. Er zijn verschillende soorten linnen tape zoals Gaffa tape (ook wel Gaffer tape genoemd) en Duct tape. Wat zijn nou eigenlijk de verschillen en waarvoor is het geschikt?

Tijdelijk of permanent markeren, afplakken en bundelen
Gaffa tape is een sterke geweven linnen tape die eenvoudig en netjes af te scheuren is in zowel de lengte als de breedte. In tegenstelling tot Duct tape kun je Gaffa tape eenvoudig verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Ideaal dus voor tijdelijke toepassingen op bijvoorbeeld podia of om kabels te bundelen. Daarnaast is Nichiban tape geschikt voor gebruik op vrijwel elk oppervlak.

Nichiban is dé marktleider in uitstekende Gaffa tape, vele zeggen dat wanneer je deze eenmaal hebt gebruikt je nooit meer tevreden bent met een ander merk. Dit heeft onder andere te maken met de dichtheid van de verweving. Wanneer deze verweving een hoge dichtheid heeft is de tape ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Rick Berkers

Artikelen 1 tot 10 van 121 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5