Artikelen 1 tot 10 van 114 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wij nemen deel aan Festivak

maandag 25 september 2017 17:59:45 Europe/Berlin

  
 Festivak


Festivak is de beurs voor alles en iedereen die iets doet in de evenementen. Of het nu een organisator is die jaarlijks 12 

Festivak

feesten neerzet voor 40.000 mensen per keer of iets kleinere zakelijke evenementen. Ook dit jaar zijn er weer 300 verschillende exposanten die jou alles kunnen leveren om een festival of een evenement te organiseren. Deze 300 toeleveranciers gaan de 6000 bezoekers inlichten over de nieuwste technieken of ontwikkelingen. Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een thema dat centraal staat. Dit jaar is dat digitalisering, verschillende keynote speakers zullen er ook van alles over vertellen. Zo heb je de oprichter van ID&T die komt spreken en de CEO van de ministiry of sound. 
Behalve dat je er de grote namen uit het wereldje kan vinden heb je ook ieder jaar veel start- ups. Deze start-ups weten als geen ander hoe je kan inspelen op actuele zaken. 

Wat ook leuk is om te zien is hoe bepaalde bedrijven een unieke samenwerking aangaan. Verschillende ex...
Lees meer

Tags:

Comments | Geplaatst in Nieuws door Chris van Gastel

Let op! 1 september zijn we eerder gesloten

donderdag 31 augustus 2017 17:36:49 Europe/Berlin

Vanwege ons teambuilding uitje zijn wij komende vrijdagmiddag, 1 september, eerder gesloten dan normaal.
Vanaf 13:00 zijn wij niet meer te bereiken. En alleen de bestelling die voor 13:00 zijn geplaatst zullen dezelfde dag verstuurd worden. De bestellingen die na 13:00 zijn geplaatst zullen op maandag 4 september verstuurd worden. 
Zaterdag 2 september zijn we weer gewoon geopend van 10:00 tot 13:00

Zorg dus dat je de bestelling die je nog in het weekend nodig hebt, voor vrijdag 1 september 13:00 hebt besteld.

Comments | Geplaatst in Informatie door joep vugts

Hoe kies je de juiste Gaffa tape?

dinsdag 18 juli 2017 12:32:58 Europe/Berlin

Bij het kiezen van de juiste tape is het belangrijk dat je weet voor welke toepassing je het nodig hebt. Er zijn verschillende soorten linnen tape zoals Gaffa tape (ook wel Gaffer tape genoemd) en Duct tape. Wat zijn nou eigenlijk de verschillen en waarvoor is het geschikt?

Tijdelijk of permanent markeren, afplakken en bundelen
Gaffa tape is een sterke geweven linnen tape die eenvoudig en netjes af te scheuren is in zowel de lengte als de breedte. In tegenstelling tot Duct tape kun je Gaffa tape eenvoudig verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Ideaal dus voor tijdelijke toepassingen op bijvoorbeeld podia of om kabels te bundelen. Daarnaast is Nichiban tape geschikt voor gebruik op vrijwel elk oppervlak.

Nichiban is dé marktleider in uitstekende Gaffa tape, vele zeggen dat wanneer je deze eenmaal hebt gebruikt je nooit meer tevreden bent met een ander merk. Dit heeft onder andere te maken met de dichtheid van de verweving. Wanneer deze verweving een hoge dichtheid heeft is de tape ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Rick Berkers

Meindl stopt met de Combat en Timberking!

dinsdag 20 juni 2017 16:47:11 Europe/Berlin

Meindl stopt met Combat en TimberkingHelaas heeft Meindl op zeer korte termijn laten weten dat de modellen Combat en Timberking niet meer geproduceerd worden en dat deze veiligheidsschoenen vanaf heden niet meer leverbaar zijn. De reden die het Duitse merk hiervoor geeft is de beperkte vraag naar de modellen. Op deze manier kan Meindl zich focussen op constante verbetering in productkwaliteit en levering van de populaire modellen zoals de comfortabele Meindl Airstream en Woodwalker.

Meindl Combat
De Meindl Combat had een wat smallere leestmaat (breedte) en was daardoor uiterst geschikt voor de smallere voet. Bij defensie heeft deze schoen jarenlang in de kast gestaan als de ideale schoen.

Alternatieven
De Meindl Combat heeft goede alternatieven. De Meindl Combat was qua schachthoogte vrijwel gelijk aan de Meindl Woodwalker, het grote verschil zit ‘m dus in de breedte van de schoenen. De Woodwalker is wat breder. Wil je een even hoge schoen? Dan is de Woodwalker de geschikte oplossing.

Qua breedte van de schoen was de Meindl...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Aanvulling controletapes

woensdag 7 juni 2017 11:27:55 Europe/Berlin

Controle tape

Nu op voorraad: ‘Spare’ & ‘Incomplete’ tape met groter schrijfvlak
Bij Stagefreaks denken we graag mee met onze klanten in de evenementenbranche. Zo kregen we regelmatig opmerkingen over het te kleine schrijfvlak van de controletapes. Na een uitgebreid marktonderzoek kwam niet alleen het beperkte schrijfvlak aan het licht, maar ook de behoefte aan meer voorbedrukte varianten controle tapes. En daar hebben wij nu een oplossing voor!

‘Spare’ en ‘Incomplete’ tape
Allereerst introduceren wij voorbedrukte ‘Spare’ en ‘Incomplete’ tape in onze webshop. Deze tape is voorbedrukt met de woorden ‘Spare’ of ‘Incomplete’, dus dit hoef je er niet meer op te schrijven. Deze zijn uiteraard duidelijk herkenbaar aan de kleur.

Extra brede controle tape (50 mm)
De bestaande en nieuwe voorbedrukte tapes hebben we nu ook in een extra brede variant van 50 mm. Je hebt hierbij een mooi groot schrijfvlak om je boodschap aan je collega kwijt te kunnen. We adviseren om de tekst erop te schrijven met de orginele fijne ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Marijke Dankers

Stagefreaks preferred supplier van StageKings

woensdag 7 juni 2017 10:51:56 Europe/Berlin

StageKings samenwerking stagefreaks

Samenwerking Stagefreaks & StageKings
Sinds een aantal maanden heeft StageKings zich gevestigd op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Doordat Stagefreaks op hetzelfde bedrijventerrein zit, opende dit deuren voor beide partijen. Stagefreaks heeft StageKings qua equipment helemaal voorbereid op het het festivalseizoen van 2017. Rijkgevulde gereedschapskoffers en bedrukte kledij met het logo van StageKings.

StageKings: van ontwerp tot afbouw van festivals
Al jaren bouwen en ontwerpen de mensen van StageKings decoratie voor veel grote festivalorganisaties in Nederland. Ze Leveren alles op vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van het festival en niet te vergeten, de afbouw. De podia worden anno 2017 steeds imposanter, hoger en technisch uitdagender. Hierdoor heeft directeur Niels van Vijfeijken aan Stagefreaks gevraagd om hen hierin te adviseren en de kennis over te dragen.

Cursus Veilig Werken op Hoogte
Om dit veilig en efficiënt te blijven doen hebben de medewerkers van StageKings de basiscu...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Sjors verhallen

AV & Entertainment op bezoek bij Stagefreaks

dinsdag 23 mei 2017 10:18:14 Europe/Berlin

AV & Entertainment bezoekt het jonge StagefreaksMet als onderwerp “Jonge ondernemers in de evenementenbranche" is AV & Entertainment bij Stagefreaks uitgekomen om een verslag te doen van het jonge en ambitieuze sfeertje bij ons. Hieronder een verslag van de bevindingen van het vakblad.

Freek Noordenbos is altijd zeer geboeid geweest in showtechnieken. “Mijn eerste lichteffect op mijn kamertje was een platenspeler met een zaklamp erop en nadat ik twee keer de speakers van mijn ouders opgeblazen terug in de woonkamer heb gezet ben ik de MTS Elektrotechniek gaan volgen. Hier zat ik vier jaar met mijn huidige compagnon Stephan van Buul in de klas. In deze periode ben ik stage gaan lopen bij Purple Group, toentertijd nog in Gemert, waar ik in de weekenden tijdens mijn studiepoging HBO Elektrotechniek, terug mocht blijven komen op freelance basis.”

Wat doet Stagefreaks
Dit was hoe het begon. Inmiddels staat Freek Noordenbos aan het roer bij Stagefreaks. “We faciliteren en ontzorgen de evenementenbouwers, producenten en festivalorganisaties v...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Leerlingen ROC enthousiast over workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’

vrijdag 14 april 2017 10:17:08 Europe/Berlin

Workshop veilig werken op hoogteIeder halfjaar wordt er door de opleiding Sound en Vision van het ROC Midden Nederland gezocht naar interessante workshops als aanvulling op de reguliere lessen onder de noemer ‘special topic’. De onderwerpen variëren van lichtontwerp tot veilig werken op hoogte. De laatste workshop heeft Stagefreaks eind januari twee keer verzorgd voor 22 leerlingen van de opleiding. De leerlingen waren zeer enthousiast over de workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’ en vonden dit zelfs de leukste workshop van allemaal!

Theorie & praktijk op locatie
De workshops ‘Veilig Werken op Hoogte’ werden op locatie gegeven in Utrecht, waarbij Stagefreaks ervoor gezorgd heeft dat alle benodigde materialen aanwezig waren. Denk aan de materialen die nodig zijn voor het klimmen zoals touwen en complete klimsets. De workshops bestaan uit een combinatie van de theorie en de praktijk, waarbij de leerlingen helemaal klaargestoomd worden voor de toekomst als het gaat om werken op hoogte.  

Leerlingen en docenten enthousiast
Het ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Stagefreaks lanceert nieuwe mobielvriendelijke webshop

vrijdag 7 april 2017 10:00:20 Europe/Berlin

Stagefreaks mobiele webshopStagefreaks heeft geïnvesteerd in het optimaliseren van het mobiele online winkelgemak, wat resulteerde in de nieuwe mobielvriendelijke webshop. Hiervoor is gekozen, omdat uit onderzoek bleek dat de zelf ontwikkelde app niet het gewenste effect had.

In 2016 draaide Stagefreaks een pilot met deze app. De app was ontwikkeld om het winkelgemak van onze klanten te vergroten. Uit de reacties van het testpanel, wat uit 500 klanten bestond, kwam echter het volgende naar voren: De drempel, om eerst een app te downloaden en daarna pas te kunnen shoppen, was te hoog.

Stagefreaks stopt daarom met de eigen app en zal zich focussen op het al bestaande, goedlopende online platform: de website.

"Het aantal mensen dat mobiel shopt blijft toenemen. Mede dankzij het verbeteren van lokale wifi netwerken en het 4G of zelfs 5G netwerk. Daarom investeren we bij Stagefreaks in een volledig op onze klanten gerichte mobile webshop. We gaan deze voor het komende festivalseizoen 2017 lanceren." aldus directeur Free...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Veilig werken op hoogteDe eerste groep derdejaars leerlingen van de opleiding Podium- & Evenemententechniek

van SintLucas heeft de cursus ‘Werken op Hoogte Evenementen Basis’ eind januari succesvol afgerond. Ze krijgen deze cursus met korting aangeboden vanuit de opleiding als extra aanvulling op het reguliere opleidingsprogramma. Op die manier kunnen ze er zelf voor kiezen om zich extra te laten klaarstomen voor de praktijk als het gaat om veilig werken op hoogte.

De inhoud van de cursus
De cursus ‘Werken op Hoogte Evenementen Basis’ bevat de vereiste kennis en vaardigheden om efficiënt te kunnen werken op hoogte. De leerlingen krijgen een theoriegedeelte, maar brengen dit ook in de praktijk op de Layer-steiger en maken uiteindelijk een examen. Wie voor het examen slaagt, ontvangt een persoonlijk certificaat in de vorm van een pasje. En dat is alle leerlingen van het SintLucas tot nu toe gelukt! En omdat het zo succesvol is, zal de cursus in de toekomst vaker gaan plaatsvinden voor de leerlingen van SintLuc...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Freek Noordenbos

Artikelen 1 tot 10 van 114 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5