Reinigen & Smeren

Ons uitgebreide assortiment reinigen en smeren bestaat uit onderhoudsmiddelen, schoonmaakproducten, multisprays en cleaners. Van de bekende merken Stagefreaks, CRC Kontakt Chemie en Giss bedienen wij u graag. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt. Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste reinigingsmiddelen snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over reinigen & smeren

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

(HAND)REINIGINGSPRODUCTEN

Deze producten worden gebruikt op uiteenlopende werkplekken en in openbare ruimten – in de industriële sector, de commerciële sector, de gezondheidszorg en de levensmiddelenindustrie.

BESCHERMEN

Crèmes die vòòr het werk worden aangebracht om het contact tussen de huid en verontreinigende of irriterende stoffen te beperken, de huid te beschermen tegen ongunstige omstandigheden en reiniging van de huid te vergemakkelijken.

REINIGEN

Goede reiniging van de handen speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van beroepshuidziekten. Van belang is dat reinigers worden gebruikt die de handen ontdoen van vuil en irriterende stoffen zonder de huid aan te tasten.

DESINFECTEREN

Producten die zonder water kunnen worden toegepast om ziektekiemen te doden, de handhygiëne te versterken en de huid te desinfecteren. Ideaal voor gebruik in cafetaria, in openbare toiletten, kantoren en zorginstellingen.

VERZORGEN

Na het werk aan te brengen verzorgende crèmes die de huid zacht en soepel, en dus gezond houden.
Een gezonde huid is een belangrijk aspect van een goede handhygiëne.

Dispensersystemen zijn ontworpen voor kostenefficiënte en om het hoogste niveau van hygiëne te bieden. Dispensers geven een afgemeten dosering, hangen op een logische plaats, moedigen correct gebruik aan en hebben een levenslange garantie.

Hygiëne producten

Wij bieden professionele hygiëneproducten en –diensten aan klanten van restaurants en gezondheidszorginstellingen tot kantoren, scholen en industrieën. Tot de producten behoren dispensers, papieren handdoekjes, toiletpapier, zeep en servetten alsmede industriële poetsrollen en keukenpapier.

Het contact en de waarde worden niet alleen bepaald door de eigenschappen en prestaties van de producten. Wij bieden een totaaloplossing waarin ook educatie en service een belangrijke rol spelen.

De totaaloplossingen bestaan ook uit goede adviezen en betrouwbare service. Daarbij wordt duurzaamheid nooit uit het oog verloren. Zo zorgen zij ervoor dat iedere klant een oplossing kan vinden die perfect aansluit bij zijn of haar wensen en behoeften.

VOOR DE INDUSTRIE

Poetspapier en werkdoeken die hun werk goed doen, zijn in de meeste industriële werkplaatsen van cruciaal belang voor zowel de hygiëne als de productiviteit. We ondersteunen uw personeel met de juiste materialen om het beste eindresultaat te krijgen.

Onze oplossingen voor professionele werkomgevingen zorgen voor een hogere productiviteit, betere kwaliteit, betere reiniging en betere ergonomie. Naast een unieke dispenser-lijn omdat het aanbod van Tork poetspapier en werkdoeken voor elke toepassing: van het opdweilen van gemorste olie tot secuur poetswerk.

FUNCTIONEEL DESIGN

De juiste combinatie van dispenser en vulling bespaart u onderhoudstijd, vermindert de hoeveelheid afval en bezorgt eindgebruikers een aangename ervaring. Functioneel design vormt de basis van onze dispensers en is gericht op gemakkelijke en intuïtief gebruik, onderhoud en bijvullen.

De Tork dispensers vormen een unieke combinatie van design en functionaliteit die uw toiletruimte naar een hoger niveau tilt.

Wilt u graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice.    

Reinig & smeermiddel bezorgen wij gratis en snel

Bestelt u via onze webshop? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

Niet tevreden, geld terug
Vanaf €50,- (excl. BTW) gratis thuisbezorgd
Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis (indien direct leverbaar)
14 dagen op zicht - niet goed, geld terug

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooit u de bestelling binnen enkele minuten.

Kies de juiste Reinigen & Smeren

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Reinigen & Smeren te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Reinigen & Smeren, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Reinigen & Smeren gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.