Leatherman graveren

Wil je gereedschap dat niet alleen functioneel is, maar ook een persoonlijk stempel draagt? Maak je Leatherman dan onvergetelijk door het te laten graveren. Met onze graveringsservice voeg je een vleugje individualiteit toe aan je favoriete tool. Zo is het niet alleen een handig instrument, maar ook een waardevol en persoonlijk bezit.


Waarom zou je kiezen voor Leatherman graveren?

Onze graveringsservice geeft jouw gereedschap een unieke persoonlijke touch. Denk aan het pronken met je bedrijfslogo, je naam of een speciaal ontwerp. Met de mogelijkheid om jouw ideeën te verwezenlijken, wordt je Leatherman meer dan alleen een hulpmiddel. Het wordt een meesterwerk dat je met trots kunt tonen.

Wil je jouw gereedschap laten graveren? Volg dan deze eenvoudige stappen:

Hoe werkt het?

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van het graveren van jouw Leatherman. Het enige wat je hoeft te doen is het volgende:

Stap 1

We hebben enkele details van je nodig:

  • Welke Leatherman wil je graveren en hoeveel stuks?
  • Wat wil je op je Leatherman laten graveren? Denk aan een logo, naam, logo + naam, enz.
  • Het design graag in ai- of eps-formaat aanleveren.
  • Voeg eventueel je telefoonnummer toe, zodat we snel contact kunnen opnemen als dat nodig is.

Bovenstaande gegevens mag je mailen naar info@stagefreaks.nl of klik op onderstaande button om direct contact met ons op te nemen.

Stap 2

We stellen een offerte op en maken een ontwerp. Zodra je akkoord gaat, gaan we direct aan de slag. De levering van je gegraveerde Leatherman duurt meestal 1 tot 2 weken. Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de order en eventueel de levertijd van de producten.

Stap 3

Wanneer je bestelling gereed is, sturen we die naar je op of kun je deze ophalen in onze winkel. Zo eenvoudig is het!


Populaire producten

We bieden een graveringsservice voor een breed scala aan Leatherman producten. Of je nu een multitool, zakmes of een ander handig stuk gereedschap hebt, we kunnen het personaliseren en het uniek maken. Wij hebben de populairste producten alvast voor je gesorteerd.Nieuwsgierig naar onze overige Leathermans? Bekijk dan snel de rest van de collectie!


Hoe wordt het gereedschap gegraveerd?

Onze ervaren vakmensen gebruiken geavanceerde diamantgravure technologie. Met precisie en zorgvuldigheid graveren ze het gewenste ontwerp op het gereedschap. De diamantpunt snijdt met uiterste nauwkeurigheid door het materiaal, waardoor een diepe en blijvende gravure ontstaat.

Of het nu gaat om een naam, logo of speciaal ontwerp, de diamantgravure geeft een professionele uitstraling aan het gereedschap en zorgt ervoor dat het opvalt tussen de rest. Het resultaat is een gepersonaliseerd stuk gereedschap dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, minder snel gestolen wordt en eenvoudiger terug te vinden is.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef je gereedschap die unieke persoonlijke touch waar je naar op zoek bent. Klik op onderstaande knop of stuur een e-mail naar info@stagefreaks.nl en laat je Leatherman schitteren!Leatherman graveren

Persoonlijke gravering

Duurzaam

Eenvoudig en zorgeloos proces