Stage Freaks Pop-Up Store

Stap binnen in de wereld van gemak, efficiëntie en ultieme ondersteuning voor eventprofessionals. De Stage Freaks Pop-Up Store is jouw one-stop-shop voor alle benodigdheden tijdens de opbouw van evenementen. Of je nu een geluidsingenieur, podiumbouwer, lichttechnicus of festivalorganisator bent, wij hebben alles wat je nodig hebt direct bij de hand.


Wat maakt onze Pop-Up Store uniek?

Onze Pop-Up Store is geen gewone winkel. Het is een mobiele one-stop-shop die tijdens de lunchpauzes naar festivalterreinen komt om de crew van materiaal te voorzien. En het beste van alles? Onze dienst is volledig gratis! Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste apparatuur; wij brengen het rechtstreeks naar je toe.

Efficiëntie als kernwaarde

Met onze selfservice-optie kun je snel en eenvoudig de benodigde materialen scannen, betalen en meenemen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd en kun je je concentreren op waar het echt om draait: het creëren van een fantastisch evenement. Door deze manier van werken geeft het ons ook de kans om jou meer persoonlijke aandacht en advies te geven.

Gratis dienstverlening

Bij Stage Freaks geloven we in het delen van kennis en het ondersteunen van onze mede professionals. Wat wij willen is dat festivals en evenementen veiliger en efficiënter bouwen en afbreken. Daarom is onze Pop-Up Store volledig gratis inzetbaar tijdens de opbouw van ieder evenement. Ons ervaren team staat altijd klaar om je te adviseren en te assisteren bij het vinden van de juiste tools voor jouw project.

Wat kun je verwachten?

Onze Pop-Up Store is uitgerust met een uitgebreid assortiment aan producten. Variërend van beveiligingsmiddelen en gereedschappen tot klimmaterialen en helmen. Of je nu werkt aan een groot festival of een intiem evenement, wij hebben alles wat je nodig hebt om veilig en efficiënt te werken.

Wil jij dat wij aanwezig zijn tijdens de bouw?

Wil je dat wij ook bij jouw evenement langskomen met onze Pop-Up Store? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Vul het formulier in en laat ons weten waar en wanneer je ons nodig hebt. En geef ons eventueel de contactgegevens van relevante personen door. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijk evenement neer te zetten!


Stage Freaks Pop-Up Store logo

Waarom de Pop-Up Store niet mag ontbreken

Deskundig advies binnen handbereik

Supersnele service

Gratis inzetbaar!

Stage Freaks Pop-Up Store