Werken op hoogte

Op deze pagina vind je een overzicht van alle cursussen die wij aanbieden voor "Veilig werken op hoogte". Voor alle niveau's zowel beginner als gevorderden bieden wij cursussen aan. Daarnaast bieden wij ook een speciale cursus aan voor reddingswerkzaamheden welke op hoogte plaats kunnen vinden.
Elke cursus heeft specifieke onderdelen welke worden behandeld.
Bekijk hieronder de inhoud van de cursus en plaats je bestelling eenvoudig.

Overzicht Cursussen "Veilig werken op hoogte"

Meer informatie over werken op hoogte

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Diploma en certificering

Onze cursussen staan bekend als leuk en leerzaam. Maar je doet het natuurlijk vooral voor dat felbegeerde diploma. En bijbehorende certificering. Stage Freaks werkt enkel met erkende instructeurs. Zo weet je zeker dat jouw diploma erkend is en echt iets voorstelt! En zo houden we de standaard hoog.

Je diploma ligt al klaar

Reken maar dat je bij ons slaagt! Een goede cursus is niet alleen inhoudelijk van het hoogste niveau, maar juist ook haalbaar. De cursussen van Stage Freaks zijn erop gericht dat jij aantoonbaar veilig aan het werk kan. Door de cursus goed op jouw noodzaak af te stemmen houden we ons slagingspercentage legendarisch hoog. Zo kan ook jij aan het eind van de dag met het juiste diploma naar huis.

Tip: denk ook aan je materiaal!
Het juiste diploma is een prima basis voor veilig werken op hoogte. Maar als je materiaal niet in orde is, ben je zelfs met de beste cursus niet veilig genoeg. Zorg dus dat ook je materiaal aan de juiste certificering voldoet!
We kunnen altijd je materiaal keuren. Neem het gewoon mee naar je cursus! Dan keuren we het ter plekke. En vullen we het eventueel aan met topmateriaal uit onze showroom. Maak online een afspraak voor de keuring van je materiaal. Of neem even contact op om op maat iets af te spreken. We horen graag van je!

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.