Gereedschap graveren

Gereedschap graveren is leuk als cadeau, maar als professional is het ook ontzettend handig om je gereedschap herkenbaar te maken. Voeg je eigen ontwerp toe aan je favoriete gereedschap. Onze duurzame gravures zijn geschikt voor vrijwel alle soorten gereedschap en materialen.

Geef je gereedschap een professionele uitstraling en maak indruk op anderen. Bestel vandaag nog je gepersonaliseerde gereedschap en maak elke klus een persoonlijke overwinning!


Stappen voor het graveren van jouw gereedschap

Wil je jouw gereedschap laten graveren? Volg dan deze eenvoudige stappen:

Stap 1

Klik op onderstaande button of stuur een e-mail naar info@stagefreaks.nl. Hierbij hebben wij de volgende gegevens van je nodig:

  • Welk gereedschap wil je graveren en om hoeveel stuks gaat het?
  • Wat moet erop komen te staan? Logo, naam, logo + naam etc.
  • Het design graag in ai- of eps-formaat aanleveren.
  • Eventueel je telefoonnummer zodat we direct contact kunnen opnemen indien nodig.

Stap 2

We stellen een offerte op met een ontwerp hoe het eruit komt te zien. Zodra je akkoord gaat met de offerte gaan we direct voor je aan de slag. De levering van het gegraveerde gereedschap duurt doorgaans 1 tot 2 weken. Dit is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de order en eventueel de levertijd van de producten.

Stap 3

Wanneer je bestelling klaar is, sturen we deze naar je op of kun je het gereedschap bij ons in de winkel ophalen.

Het is zo eenvoudig! Neem vandaag nog contact met ons op en geef je gereedschap die unieke persoonlijke touch waar je naar op zoek bent.


Waarom zou je gereedschap laten graveren?

Voeg een vleugje van jouw persoonlijkheid toe aan je favoriete gereedschap. Maak je gereedschap onvergetelijk met onze personalisatiedienst! Van handgereedschap tot aan multitools & messen, wij graveren het voor jou.

Door gereedschap te graveren verhoog je de herkenbaarheid, vermijd je verwarring en maak je gereedschap minder vatbaar voor verlies. Onze hoogwaardige gravures zijn duurzaam en geschikt voor bijna alle materialen. Geef je gereedschap een professionele en stijlvolle uitstraling die indruk maakt op anderen.


Populaire producten om te graveren

Kun je nog geen keuze maken welk gereedschap je wilt laten graveren? Bekijk dan hier de populairste producten:Heb je iets anders op het oog? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.Hoe wordt het gereedschap gegraveerd?

Met behulp van de geavanceerde diamantgravure technologie krijgt jouw gereedschap een onderscheidend en duurzaam karakter. Onze ervaren vakmensen gebruiken een fijne diamantpunt om met precisie en zorgvuldigheid het gewenste ontwerp op het gereedschap te graveren. De diamantpunt snijdt met uiterste nauwkeurigheid door het materiaal, waardoor een diepe en blijvende gravure ontstaat.

Of het nu gaat om een naam, logo of speciaal ontwerp, de diamantgravure geeft een professionele uitstraling aan het gereedschap en zorgt ervoor dat het opvalt tussen de rest. Het resultaat is een gepersonaliseerd stuk gereedschap dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, minder snel gestolen wordt en eenvoudiger terug te vinden is.


Gereedschap graveren

Verhoog herkenbaarheid

Minder vatbaar voor verlies of diefstal

Uniek cadeau