Wil je iets ruilen of retourneren? Dat kan uiteraard, Je Hebt het recht als consument om binnen 14 dagen de bestelling te herroepen.Hiervoor gebruik je het retourformulier dat met je bestelling is meegeleverd of het Europese modelformulier (zie hiervoor het kopje Herroepingsrecht). Vul dit retourformulier volledig in en stuur het samen met de te retourneren/ruilen producten terug naar Stage Freaks.

Download hier je retourformulier.

Zodra wij je product(en) retour hebben ontvangen, sturen we je hiervan een bevestiging per e-mail. In geval van volledig retourneren zal voor particulieren het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na ontbinding worden teruggestort op je rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel om je product(en) zelf te retourneren. We zien je immers altijd graag aan de Gulberg 43 in Nuenen! We maken hier dan graag de retour in orde. En als je er dan toch bent kun je mooi direct een vervangend product uitzoeken. Of een andere maat ervan passen (bij schoenen, kleding of bijvoorbeeld een harnas). Allemaal onder het genot van een kopje koffie natuurlijk!

LET OP: controleer altijd eerst of je product wel voldoet aan de retourvoorwaarden!
LET OP: je dient de goederen zo snel mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Je mag je retourpakket binnen Nederland opsturen naar:

Stage Freaks 
Gulberg 43
5674 TE Nuenen.


Retour vanuit het buitenland

Je kunt natuurlijk ook iets retourneren vanuit het buitenland. Je verstuurt de zending dan gewoon via een lokale pakketservice van uw keuze. De verzendkosten van de retourzending vanuit het buitenland zijn wel volledig voor uw rekening.