Touwen

Ons assortiment touwen bestaat uit hijstouwen in diverse kleuren en maten. De touwen in ons aanbod kennen een uitstekende kwaliteit en waarborgt veiligheid. Wij bieden onder andere de merken Tendon, Petzl, Weaver en Stagefreaks aan.

Welke touw men nodig heeft, is afhankelijk van de functie die het product heeft. Er zijn namelijk verschillende typen touw, statisch & half-statisch. Het verschil zit hem er in dat een statisch touw, zoals de naam al aan geeft niet mee zal geven en daar door uitermate geschikt is om dingen mee te hijsen. Een half-statisch touw heeft dus wat rek en is bijvoorbeeld daarom beter te gebruiken wanneer men gaat klimmen omdat het touw bij een ongeval de klap (deels) op kan vangen.

Wij adviseren in ieder geval altijd om het juiste touw te gebruiken voor de juiste werkzaamheden. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over touwen

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 22 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Begin met een goed en fijn touw 

Welke touw je nodig hebt, is afhankelijk van je functie.

Touw tot 12 mm past in de meeste katrollen. De 14 & 16 mm touwen niet, op een paar uitzonderingen na natuurlijk. Maar deze 2 diameters liggen gemakkelijk in de hand. Wat wil je er mee doen en heb je er een katrol bij nodig? Dat is de vraag die er gesteld moet worden om tot de juiste keuze te komen. 

Touwen zijn hier te bestellen voor veel verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld rigging, bouw, agrarisch, logistiek en stratenmakers.

Kies de juiste Touwen

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Touwen te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Touwen, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Touwen gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.