Hijstouw 16mm Zwart

Voor het ophijsen van gereedschap en ander materiaal heb je een hijstouw nodig. Dit hijstouw is statisch en werkt uitstekend samen met katrollen. Je kunt dit hijstouw in verschillende lengtes bestellen.

Let er op dat het touw wat breed valt waardoor het touw onder spanning 16-18 mm dik is.

 • Ligt lekker in de hand
 • 16mm dikke ruwe soepele stof
 • 20, 25, 40 mtr meest gebruikt
SKU
KW-HT16mm-CP
Excl. BTW € 15,65
Keuze afhankelijk
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Stage Freaks
kleur zwart
Materiaal Polyester
Diameter 16 mm

Het juiste hijstouw voor iedere situatie

Dit statische hijstouw is leverbaar in lengtes van tussen de 5 en 500 meter. Het hijstouw wordt gebruikt voor onder andere takels en kan gebruikt worden voor allerlei hijswerkzaamheden. Doordat dit touw niet glad is en stoffig is afgewerkt, is er sprake van maximale grip. Dit statische hijstouw is niet geschikt als persoonlijk beschermingsmiddel. Wanneer je twijfelt over de lengte die je het best kunt kopen dien je uit te gaan van de hoogte waar je het vaakst op werkt. Doe deze hoogte keer twee.

Berg jouw hijstouw veilig op

Wij raden je aan om hijstouw op te bergen in een daarvoor geschikte touwtas. Op deze manier wordt het touw voldoende beschermd en kan het niet beschimmeld raken. Door middel van een touwtas zorg je er namelijk voor dat het touw kan ademen en daardoor droog blijft. Touwtassen zijn waterdicht en ademen tegelijkertijd. Een garantie voor touw dat in de juiste conditie blijft.

Hijstouw kopen bij Stage Freaks

Je kunt hijstouw direct via Stagefreaks.nl bestellen. Zoek je ander soort hijstouw of andere hulpmiddelen om veilig en efficiënt mee te werken? Bereik ons via +31 (0)40 780 52 34, info@stagefreaks.nl of via de chat. Wij helpen je graag!

(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hijstouw 16mm Zwart
Uw waardering
Alternatieven

Aanbevolen combinaties

 • Hijstouw 16mm Zwart + Edelweiss rope cleaner touwreiniger 1 liter + Edelweiss Rope Brush
  Hijstouw 16mm Zwart
  +
  x Edelweiss rope cleaner touwreiniger 1 liter
  € 12,50 Excl. BTW

  Rope Cleaner van Edelweiss, voor het grondig schoonmaken bij onderhoudsbeurten van touw en riemen. Hand- of machinewas.

  +
  x Edelweiss Rope Brush
  € 13,18 Excl. BTW

  Borstel voor het schoonmaken van uw touw.

  Bespaar 5%

  op de toebehoren

  € 40,05

  Touwen + Edelweiss rope cleaner touwreiniger 1 liter + Edelweiss Rope Brush
 • Hijstouw 16mm Zwart + Edelrid DSG 4000 Steel karabiner + Aliens Big Roll Pulley zwart + Petzl OK triact-lock karabiner + Petzl Anneau sling zwart
  Hijstouw 16mm Zwart
  +
  x Edelrid DSG 4000 Steel karabiner
  € 17,50 Excl. BTW

  De Edelrid DSG 4000 heeft een grote haak voor aan je leeflijn. Je opent de haak gemakkelijk met één hand. Bovendien biedt de haak extra hijsvoordeel doordat deze uit staal is vervaardigd. Dit maakt de karabiner uiteraard extra sterk én geeft hem extra gewicht mee. Waardoor hijsen nog makkelijker wordt. En dus veiliger!

  +
  x Aliens Big Roll Pulley zwart
  € 23,50 Excl. BTW

  De Aliens Big Roll Pulley is een grote katrol met draaibare flenzen voor het eenvoudig bevestigen van touw met een diameter tot en met 16 mm. Ideaal voor het gebruik van dikkere hijstouwen voor zwaardere lasten.

  De katrol is daarnaast uiteraard ook geschikt voor dunner touw. Dankzij de naaflagers heeft deze katrol een zeer hoge efficiëntie.

  +
  x Petzl OK triact-lock karabiner
  € 13,83 Excl. BTW

  Deze lichte, ovale Petzl OK triact-lock karabiner kun je met allerlei apparaten verbinden. Bijvoorbeeld met stijgklemmen, katrollen en afdaalapparaten. De OK blijft in de juiste positie bij takelen.

  De veilige triact-lock sluiting vergrendelt automatisch en schiet niet per ongeluk open.

  +
  x Petzl Anneau sling zwart
  € 4,30 Excl. BTW

  De Petzl Anneau zwart is gemaakt van genaaid polyester. Deze multifunctionele sling is bijvoorbeeld geschikt voor het maken van verbindingen en verankeringen.

  Bespaar 5%

  op de toebehoren

  € 71,82

  Hijstouw + Edelrid DSG 4000 Steel karabiner + Aliens Big Roll Pulley zwart + Petzl OK triact-lock karabiner + Petzl Anneau sling zwart STF SFF