Oordoppen

Wil jij snel je oren beschermen en neem je geen genoegen met slecht zittende schuimrubber oordopjes zonder filter? Maar heb je ook geen behoefte aan een afspraak voor het laten aanmeten van oorbescherming op maat? Dan hebben wij voor jou een prima oplossing. Stage Freaks heeft goed zittende oordoppen voor elke situatie. Zoals in bed, op je werk, in de tuin of op de motor. Superhandig, goedkoop en snel geleverd. Zo vermijd je stress en gehoorschade.

Bekijk hieronder ons assortiment en kijk voor welke activiteiten je gehoorbescherming nodig hebt. De juiste oordoppen filteren voor jou het schadelijke geluid. Hieronder kun je lezen hoe dat werkt. Hoor je het liever van een specialist? Neem dan contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Bescherm jezelf tegen gehoorschade en stress
  • Gehoorschade treedt geleidelijk op. Je merkt het pas als het te laats is. Bescherm je oren daarom op tijd. Op je werk en thuis.
  • Gehoorschade ontstaat vanaf een geluidsniveau van 85 decibel. In de evenementenbranche is keiharde muziek heel normaal. Dat zit er ver boven. Bij een belasting van 80 DB(A) moet je werkgever zorgen voor bescherming. Thuis moet je natuurlijk zelf opletten. Bijvoorbeeld met je boormachine.
  • Ook niet schadelijk geluid kan stressvol zijn. Bijvoorbeeld wanneer je niet kunt slapen door geluid van anderen.

NoNoise oordoppen
  • Onze collectie oordoppen van NoNoise biedt een oplossing voor elke situatie. Deze oordoppen zijn voorzien van een hoogwaardig keramisch filter. Dit filtert het schadelijke geluid veel preciezer dan plastic filters;
  • De geluiden die je wel wilt horen worden niet gefilterd. Zo kun je je oren bv. beschermen tegen harde muziek en toch met iemand praten;
  • Bij gewone oordoppen heb je het gevoel dat je oren verstopt zitten. Je kent het gevoel vast wel. Met deze oordoppen zijn doffe geluiden verleden tijd. Daar voel je je een stuk beter bij;
  • Weggooien na gebruik is er niet bij. Het comfort blijft behouden bij hergebruik;
  • De oordoppen zijn vrij van siliconen. Dit materiaal veroorzaakt nogal eens allergische reacties. Erg onprettig in je oren natuurlijk;
  • De normering van deze oordoppen is hoger dan de Europese standaard vereist.

Andere oordoppen

Heb je toch liever een doos met schuimrubberen wegwerpoordopjes? Geen probleem, die hebben we ook. Maar je kunt ook bij ons terecht voor het laten aanmeten van gehoorbescherming op maat.

Stage Freaks heeft jarenlange ervaring met gehoorbescherming. Spaar nu je oren voor later en zorg dat je altijd bescherming in huis hebt. Meer weten? We helpen je graag.