Hoogwerker cursus

Op deze pagina vind je een overzicht van alle cursussen die wij aanbieden voor "Veilig werken met een hoogwerker". Voor alle niveau's zowel beginner als gevorderden bieden wij cursussen aan. Elke cursus heeft specifieke onderdelen welke worden behandeld. Bekijk hieronder de inhoud van de cursus en plaats je bestelling eenvoudig. Klik hier om enkele beschikbare cursusdata te bekijken. Overzicht Cursussen voor het hoogwerker-certificaat.
Meer informatie over hoogwerker cursus

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Inhoud cursus hoogwerker op een rijtje:

• duur van deze cursus: 1 dag
• minimumleeftijd: 18 jaar
• certificering: voor alle soorten hoogwerkers (in de categorieën 1A, 1B, 3A & 3B)
• geldigheid certificaat: 5 jaar
• de kosten zijn zo laag mogelijk gehouden voor een zo volledig mogelijk pakket: inclusief certificaat en ARBO-pas en uiteraard met alle benodigde materialen en materieel
• internationale geldigheid

LET OP: voor het doorlopen van de praktijk is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Heb je die (nog) niet? Neem dan even contact op: we maken graag een mooi passend aanbod op maat.

Combineren = voordeel
Speel het slim en combineer cursussen. Zo doe je altijd geheid veel voordeel en haal je in één cursusdag meerdere certificaten. De volgende cursuscombinaties zijn mogelijk:

1. Cursusdag Hoogwerker & Heftruck Certificaat

Naast je certificaat voor de hoogwerker scoor je tijdens deze cursusdag ook direct je heftruck certificaat. Voor een slechts een klein meerprijsje.

2. Hoogwerker + Code 95

De combinatie certificering hoogwerker + code 95 is voor de hand liggend genoeg om deze als pakket te boeken. Uiteraard doe je ook met deze combinatie weer flink veel voordeel!

Staat jouw ideale certificeringscombinatie er tussen? Boek hem dan snel en makkelijk online! Toch niet helemaal zeker of de combinatie aansluit op jouw wensen? Neem dan gewoon even contact met ons op: samen vinden we ongetwijfeld een set diploma’s die perfect bij je past!