Heftruck cursus incompany

Als heftruck gebruiker is veiligheid een van de meest belangrijke onderwerpen. Een veilig rij- en werkgedrag voorkomt ongelukken en schade. Door op uw eigen locatie te oefenen worden echte scenario's nagebootst. Een imcompany cursus zorgt voor meer realistische scenario's, praktische voorbeelden, tijdsbesparing in reiskosten en een goedkopere cursusprijs naar ratio. Deze heftruck cursus wordt afgenomen door een bij Stage Freaks aangesloten opleidingscentrum die voldoet aan alle normen van de arbowet en is volledig CCV, VCA, NIBHV gecertificeerd. Deze cursus is te volgen door personen vanaf 18 jaar. Er dient een heftruck op locatie aanwezig te zijn.

De cursus is mogelijk in combinatie met Code 95. Echter dient er dan 1 heftruck per 2 personen aanwezig te zijn.

De voorrijkosten zullen via nacalculatie worden doorberekend. De prijs is voor maximaal 8 personen. Meer personen aanmelden is mogelijk in overleg en tegen een meerprijs.

 • 5 jaar geldigheid
 • 1 dag cursus
 • Bij u op locatie
SKU
SF-cursus-heftruck-incompany
Excl. BTW € 895,00
Reserveer
Toevoegen om te vergelijken
Specificaties
Merk Stage Freaks
Geldigheid 5 jaar
Code95 Nee

Waarom een heftruck training van Stage Freaks?

 

Bij Stage Freaks haal je goedkoop en snel je heftruck certificaat. Tijdens het werk hebben we te maken met de Arbeidsomstandighedenwet, kortweg de Arbowet. In de Arbowet zijn regels opgenomen over de veiligheid, gezondheid en het welzijn op onze werkplek. Om zo de risico’s, die genomen worden bij het werken met gemotoriseerd gereedschap zo beheersbaar mogelijk te maken. Deze cursus is te volgen door personen vanaf 18 jaar.

Het certificaat dat men ontvangt via bij Stage Freaks aangesloten opleidingscentra is voldoende dekkend voor alle categorieën heftrucks. Let er wel op dat het drie tot vier weken kan duren voordat het certificaat geleverd wordt.

 

Doelgroep

 

Deze cursus is bestemd voor personen die in het dagelijks leven gebruik maken van de heftruck en hierdoor getraind moeten worden. Of je nou werkt als Freelancer/ZZP’er of dat je in dienst bent maakt niet. Je kan je met een groep of alleen inschrijven, zowel zakelijk als particulier. De training is gebaseerd op 1 dag, zodat je er zo min mogelijk tijd mee kwijt bent, want tijd is geld!

 

Doel van de cursus

Het bewust maken van de veiligheid en deze op de werkplek te vergroten. Uiteindelijk moet dit tot resultaat hebben veilig werken.

Als heftruck gebruiker is veiligheid een van de meest belangrijke onderwerpen. Een veilig rij- en werkgedrag voorkomt ongelukken en schade. Jaarlijks vinden er zo’n 1500 ongevallen plaats waar onder andere hoogwerkers en heftrucks bij betrokken zijn. Een groot deel van deze ongevallen hebben persoonlijk letsel tot gevolg en sommige ongevallen zijn zelfs met dodelijke afloop.

De heftruck gebruiker moet zich niet alleen strikt houden aan de voorschriften en maatregelen maar ook de discipline hebben om zich die veiligheid aan te leren.

Inhoud van de cursus

Deze cursus is geheel gericht op de beroepspraktijk om veilig te kunnen werken met een heftruck en wordt in zowel een deel theorie- en in praktijktraining gegeven. Tijdens de training wordt er veel geoefend in praktijksituaties. Onze instructeurs zijn afkomstig uit de beroepspraktijk en hebben hierdoor een optimale kennis van het vakgebied. In de cursus worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

 • Vak techniek
 • Controle & onderhoud
 • Modellen & types
 • Rijden met de heftruck
 • Bediening & gebruik
 • Laden en lossen
 • Veiligheids- en economische aspecten
 • Lastdiagram, stabiliteit

 

Examen

Aan de opleidingen is een officieel examen verbonden. De geldigheid van het certificaat is 5 jaar. De cursus wordt afgenomen door een bij Stage Freaks aangesloten opleidingscentrum dat voldoet aan alle normen van de arbowet en is CCV, VCA gecertificeerd. 


De certificaten en Veiligheidspassen die door Stage Freaks worden uitgegeven, vertegenwoordigen een internationale geldigheid in o.a. Curaçao en Engeland. Tevens valt de Arbowet (art. 7.17c Lid1) samen met Europese Richtlijnen waar elk aangesloten bondgenoot aan dient te houden. Ook bieden we de mogelijkheid om de cursus voor code 95 te registreren.

 • HR kaart (Heftruck rijbewijs)
 • Naslagwerk van de training
 • Certificaat van de training
 • Arbopas (zelfs mogelijk met je eigen bedrijfslogo, informeer naar de mogelijkheden)
 • Naslagwerk voor de in het land van de cursus geldende normen

Let op! tijdens het praktijkgedeelte van de cursus dient de cursist veiligheidsschoenen te dragen.

*Cursusvoorwaarden
(0) review.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Heftruck cursus incompany
Uw waardering
Alternatieven