Maandelijkse Archieven: November 2022

  1. Stage Freaks geef gastles op het Sint Lucas

    Stage Freaks geef gastles op het Sint Lucas

    Op 20 september 2022 heeft Freek Noordenbosch weer voor de klas mogen staan voor het geven van een gastles aan de leerlingen van de opleiding Podium- en evenemententechniek aan het Sint Lucas. Hierbij heeft hij het één en ander verteld over veiligheidsschoenen en gehoorbescherming.

    Lees meer »
  2. Welke Petzl Pixa hoofdlamp heb ik nodig?

    Welke Petzl Pixa hoofdlamp heb ik nodig?

    De donkere dagen komen er weer aan. De hoogste tijd om verlichting aan te schaffen. En wat is nou compacter dan een hoofdlamp, eventueel in combinatie met een helm. In deze blog vergelijken we de populaire Petzl Pixa hoofdlamp serie. Zodat jij weet waar je aan toe bent.

    Lees meer »
  3. Het verschil tussen Meindl Timber Crack en Meindl Timber Pro veiligheidsschoenen

    Het verschil tussen Meindl Timber Crack en Meindl Timber Pro veiligheidsschoenen

    Goede veiligheidsschoenen moeten voldoen aan een aantal wensen en eisen. Ze moeten niet alleen lekker zitten, maar ook doeltreffend zijn. Slechte werkschoenen kunnen tot voetklachten bijdragen. Het is daarom belangrijk dat je goed voor jouw voeten zorgt door degelijke werkschoenen aan te doen. Gelukkig kun jij kiezen uit de mogelijkheden die wij jou bieden. Omdat de keuze toch al zo lastig is zetten we de verschillen tussen de Meindl Timber Crack GTX S2 en de Meindl Timber Pro GTX S2 op een rijtje.

     

     Belangrijke overeenkomsten

    Zowel de Timber Crack als de Timber Pro voldoen aan de strenge snijbescherming, klasse 3. Bij deze beproevingsnorm wordt het prototype blootgesteld aan een kettingzaag met een uitslaande kettingsnelheid van 28 m/s. Voor jouw beeldvorming; de snijbescherming bestaat uit 3 klasse. Hoe lager de waarde geeft een lagere beschermingsniveau aan. Met andere woorden hebben jouw voeten in deze klasse genoeg bescherming! Je zult misschien al gauw h

    Lees meer »
  4. Poen voor je oude werkschoen!

    Poen voor je oude werkschoen!
    Hebben jouw oude werkschoenen hun beste tijd gehad en ben je toe aan nieuwe? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In de maand augustus en september zijn jouw oude (werk)schoenen 10% korting waard bij aanschaf van een nieuw paar bij ons in de winkel te Nuenen.
    Lees meer »