Op 20 september 2022 heeft Freek Noordenbosch weer voor de klas mogen staan voor het geven van een gastles aan de leerlingen van de opleiding Podium- en evenemententechniek aan het Sint Lucas. De gastles ging over veiligheidsschoenen en gehoorbescherming. Twee producten wat niet te missen zijn binnen deze branche.

Verloop van de gastles

 

De jonge honden hoeven niet dezelfde fouten te maken als de ervaren mensen in het veld. Tijdens presentatie werd dan ook alle informatie gegeven over de diverse type werkschoenen, waarom goede gehoorbescherming zo belangrijk is en welke soorten gehoorbescherming er zijn. Freek heeft tussen door ook wat verhalen gedeeld van zijn eigen ervaring vanuit het werkveld zodat de leerlingen ook echt bewust worden waarom het dragen van een PBM zo belangrijk is.

 

Een passie voor het vak

Jaarlijks geeft Freek een gastles bij het Sint Lucas. Hij vindt het ook te gek om zijn passie, kennis en ervaring met andere mensen te delen. Door zijn vele ervaring en omdat hij zoveel heeft gezien, weet hij als geen ander waarom het des te belangrijker is om het werk op een veilige manier uit te voeren en jezelf extra te beschermen.