Vorig jaar hebben we bij Stage Freaks een mooi jaar gehad en ook in 2023 zijn we positief gestemd. Dit jaar staat centraal voor verbetering en vooruitgang. Er gaan namelijk een hoop leuke dingen aan komen dit jaar die gaan bijdragen aan jouw klantervaring.

Nieuwe Stage Freaks webshop

Om alvast een flink startschot te geven wat betreft de verandering, zijn we deze maand live gegaan met onze nieuwe webshop! Alhoewel we veel plezier hebben gehad aan onze oude webshop, vonden we toch dat het tijd was voor een upgrade. We zijn overgegaan naar de nieuwste Magento 2 versie waardoor jij sneller en makkelijker jouw online aankopen kan doen. Daarnaast hebben we ook meteen afscheid genomen van ons oude design van de webshop en gekeken naar een design dat beter aansluit bij de klantbeleving van onze doelgroep.

Vette functionaliteiten in de pijplijn

De webshop is natuurlijk nog maar een begin. Op termijn komen wij met een puntenspaarsysteem waar jij via jouw klant account kunt sparen voor leuke aanbiedingen. Denk daarbij aan kortingen en handige equipment. Houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer info!


Qua functionaliteiten komen er nieuwe en verbeterde combinatie aanbiedingen aan waarbij je voordeliger uit bent. 


Wij zullen altijd blijven werken aan de optimale klantervaring. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze trouwe klanten. Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening en hoe wij jouw klantbeleving nog meer kunnen verbeteren, zowel online als offline! Dus heb jij verbeterpunten of suggesties? Mail deze dan a.u.b. naar info@stagefreaks.nl.

 

Stijgende transportkosten

We blijven ons best doen om altijd zo transparant mogelijk te zijn, vandaar dat we hierbij ook direct even te kennen willen geven dat we genoodzaakt zijn om de verzendkosten aan te passen per 1 maart. Hierbij de wijzigingen op een rijtje:

Bij bestellingen onder de €100,- blijven de verzendkosten binnen Nederland €7,50.
Bij bestellingen van €100,- tot €250,- worden de verzendkosten binnen Nederland €3,75.
Bij bestellingen vanaf €250,- binnen Nederland worden GEEN verzendkosten berekend. 

Verzendkosten voor bestellingen naar België blijven ongewijzigd, namelijk:
Verzendkosten naar België van pakketten met een waarde tot €100,- zijn €10,-.
Pakketten met een waarde van meer dan €100,- verzenden we naar België voor €8,-.

(Alle prijzen hierboven genoemd zijn exclusief BTW)