Het aftellen voor het langverwachte festivalseizoen van 2024 is begonnen, en om dit groots te vieren, nodigt StageFreaks jullie uit voor het 'BURGERS & GEAR' kick-off evenement op 16 maart. Dit jaarlijkse festijn is ontworpen om klanten, organisaties, opdrachtgevers, technische producenten en freelancers samen te brengen, terwijl je tegelijkertijd je gear klaarmaakt voor het komende seizoen. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook nog eens 10% korting op bijna het gehele assortiment (bekijk de actievoorwaarde voor meer info). Allemaal terwijl je geniet van een smakelijke hamburger of vegaburger in een ontspannen sfeer.

Netwerken en Gear Optimaliseren

Het 'BURGERS & GEAR' evenement biedt een uitgelezen kans om diverse activiteiten te ondernemen. Onder het genot van je favoriete burger kun je:

Valbeveiliging en klimmaterialen laten keuren: Breng je valbeveiliging en klimmaterialen mee en lever het bij ons in om dit te laten keuren. Veiligheid staat voorop, en dit is de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat je gear voldoet aan alle veiligheidsnormen. Let op: We keuren NIET tijdens het evenement zelf!!

Gehoorbescherming op maat: Laat professionele lektesten uitvoeren en laat gehoorbescherming op maat aanmeten. Het waarborgen van je gehoor is van cruciaal belang, en dit evenement biedt de gelegenheid om ervoor te zorgen dat je de beste bescherming hebt.

Informeel netwerken: Verbind met collega's, opdrachtgevers en leveranciers in een ontspannen sfeer. Deel ervaringen, bespreek projecten en bouw waardevolle relaties op voor het komende seizoen.

Demo's en productuitleg: Ontvang inzicht in de nieuwste producten en technologieën met demo's en uitleg van vooraanstaande leveranciers. Leer hoe deze innovaties je kunnen helpen bij het optimaliseren van je prestaties.

Toonaangevende Leveranciers aanwezig

Het 'BURGERS & GEAR' event verwelkomt prominente leveranciers zoals Petzl en Edelrid. Deze gerenommeerde bedrijven staan klaar om je te voorzien van deskundig advies en informatie over hun nieuwste producten.

De Stage Freaks Pop-up Store komt terug!

Een paar jaar geleden zijn we ooit begonnen met de Pop-up Store. Tijdens de opbouw van verschillende festivals gingen we langs om de eventbouwers te voorzien van degelijk advies en materialen. Want laten we eerlijk zijn; als evenementenbouwer ben je vaak en veel van huis weg. Een pakketbezorging schiet dan al gauw tekort. Dit jaar komen we weer terug en reist de Stage Freaks Pop-up Store verschillende festivals af. Dit keer in een nieuw jasje, maar met dezelfde vertrouwde veiligheid. Kom alvast een sneak peek nemen tijdens de Burgers & Gear en zie wat onze Pop-up Store in 2024 voor je in petto heeft. Ontdek de nieuwste gear en technologische snufjes die je absoluut niet wilt missen.

Culinaire Verwennerij: Hamburgers van Des Lekker

Naast de technologische hoogstandjes en netwerkmogelijkheden, kunnen bezoekers genieten van heerlijke hamburgers verzorgd door Des Lekker. Kies uit een gevarieerd menu met opties zoals de klassieke Hamburger, Cheeseburger, Brieburger, Mozzarellaburger, of geniet van de smaakvolle Vegaburger.

Praktische Informatie

Bereid je voor op een dag vol inspiratie, netwerken en het ontdekken van de nieuwste gear. Het 'BURGERS & GEAR' event belooft een onvergetelijke start van het festivalseizoen te worden. Zorg dat je erbij bent!

Datum: 16 maart 2024
Tijd: 11.00 tot 19.00 uur
Locatie: Gulberg 43, 5674 TE Nuenen
Parkeren: Gratis parkeren in de straat

Schrijf je in via onze website en ontvang ook nog eens en gratis goodiebag met te gekke items!