Maandelijkse Archieven: Oktober 2021

  1. Welke Kask hoofdlamp helpt jou de donkeren dagen door?

    Welke Kask hoofdlamp helpt jou de donkeren dagen door?

    De dagen zijn kort, de nachten lang, maar het werk gaat ongehinderd door! Goed zicht voor jezelf en je collega’s is hierbij ontzettend belangrijk. Met de verschillende hoofdlampen van Kask ben je verzekerd van voldoende licht in alle omstandigheden. De zwarte keur en bevestigingspunten op de Kask veiligheidshelmen maken deze serie hoofdlampen ideaal voor stagebouwers, riggers of gaffers!

    Lees meer »
  2. Cursus ‘Werken op Hoogte’ nuttige aanvulling voor opleiding Sint-Lucas

    Cursus ‘Werken op Hoogte’ nuttige aanvulling voor opleiding Sint-Lucas

    De eerste groep derdejaars leerlingen van de opleiding Podium- & Evenemententechniek van SintLucas heeft de cursus ‘Werken op Hoogte Evenementen Basis’ eind januari succesvol afgerond. Ze krijgen deze cursus met korting aangeboden vanuit de opleiding als extra aanvulling op het reguliere opleidingsprogramma.

    Lees meer »
  3. Stagefreaks lanceert nieuwe mobielvriendelijke webshop

    Stagefreaks lanceert nieuwe mobielvriendelijke webshop

    Stagefreaks heeft geïnvesteerd in het optimaliseren van het mobiele online winkelgemak, wat resulteerde in de nieuwe mobielvriendelijke webshop. Hiervoor is gekozen, omdat uit onderzoek bleek dat de zelf ontwikkelde app niet het gewenste effect had.

    Lees meer »
  4. Leerlingen ROC enthousiast over workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’

    Leerlingen ROC enthousiast over workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’

    Ieder halfjaar wordt er door de opleiding Sound en Vision van het ROC Midden Nederland gezocht naar interessante workshops als aanvulling op de reguliere lessen onder de noemer ‘special topic’. De laatste workshop heeft Stagefreaks eind januari twee keer verzorgd voor 22 leerlingen van de opleiding.

    Lees meer »
  5. AV & Entertainment op bezoek bij Stagefreaks

    AV & Entertainment op bezoek bij Stagefreaks

    Met als onderwerp “Jonge ondernemers in de evenementenbranche" is AV & Entertainment bij Stagefreaks uitgekomen om een verslag te doen van het jonge en ambitieuze sfeertje bij ons. Hieronder een verslag van de bevindingen van het vakblad.

    Lees meer »
  6. Stagefreaks preferred supplier van StageKings

    Stagefreaks preferred supplier van StageKings

    Sinds een aantal maanden heeft StageKings zich gevestigd op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Doordat Stagefreaks op hetzelfde bedrijventerrein zit, opende dit deuren voor beide partijen. Stagefreaks heeft StageKings qua equipment helemaal voorbereid op het het festivalseizoen van 2017. Rijkgevulde gereedschapskoffers en bedrukte kledij met het logo van StageKings.

    Lees meer »