Leerlingen ROC enthousiast over workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’

Ieder halfjaar wordt er door de opleiding Sound en Vision van het ROC Midden Nederland gezocht naar interessante workshops als aanvulling op de reguliere lessen onder de noemer ‘special topic’. De onderwerpen variëren van lichtontwerp tot veilig werken op hoogte. De laatste workshop heeft Stagefreaks eind januari twee keer verzorgd voor 22 leerlingen van de opleiding. De leerlingen waren zeer enthousiast over de workshop ‘Veilig Werken op Hoogte’ en vonden dit zelfs de leukste workshop van allemaal!

Theorie & praktijk op locatie
De workshops ‘Veilig Werken op Hoogte’ werden op locatie gegeven in Utrecht, waarbij Stagefreaks ervoor gezorgd heeft dat alle benodigde materialen aanwezig waren. Denk aan de materialen die nodig zijn voor het klimmen zoals touwen en complete klimsets. De workshops bestaan uit een combinatie van de theorie en de praktijk, waarbij de leerlingen helemaal klaargestoomd worden voor de toekomst als het gaat om werken op hoogte.  

Leerlingen en docenten enthousiast
Het enthousiasme van de leerlingen spatte er al vanaf tijdens de workshop en dat bleek ook uit hun reacties:
"Een workshop met veel praktische informatie en hele chille gasten!"
"De workshop is niet alleen aan te raden, het is een need voor alle relevante opleidingen."
"De workshop zou van mij nog langer mogen duren!"

Niet alleen de leerlingen, maar ook de medewerkers van de opleiding waren zeer te spreken over de workshop. Ze plannen dezelfde workshops momenteel alweer in voor de volgende leergierige studenten.

Walter van der Valk, docent Podium- en Evenemententechniek bij ROC Midden Nederland:
”Als docent ben ik zeer te spreken over de workshop. Beide groepen waren uiterst enthousiast. Dat is ook de reden dat ik nu alweer bezig ben met het plannen van dezelfde workshop voor de volgende groep leerlingen.”
Jij kunt ook deelnemen aan de cursus ‘Veilig Werken op Hoogte’. Schrijf je in voor één van onze cursussen of geef de tip door aan je opleiding. We kunnen namelijk een extra voordelige introductie-aanbieding doen voor grotere groepen.