Maandelijkse Archieven: Augustus 2018

  1. 1 september zijn wij eerder gesloten

    1 september zijn wij eerder gesloten

    Komende vrijdagmiddag 1 september gaan we met het hele team er lekker even tussenuit.

    Lees meer »
  2. Stagefreaks preferred supplier van StageKings

    Stagefreaks preferred supplier van StageKings

    Sinds een aantal maanden heeft StageKings zich gevestigd op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Doordat Stagefreaks op hetzelfde bedrijventerrein zit, opende dit deuren voor beide partijen. Stagefreaks heeft StageKings qua equipment helemaal voorbereid op het het festivalseizoen van 2017. Rijkgevulde gereedschapskoffers en bedrukte kledij met het logo van StageKings.

    Lees meer »
  3. Stagefreaks lanceert nieuwe mobielvriendelijke webshop

    Stagefreaks lanceert nieuwe mobielvriendelijke webshop

    Stagefreaks heeft geïnvesteerd in het optimaliseren van het mobiele online winkelgemak, wat resulteerde in de nieuwe mobielvriendelijke webshop. Hiervoor is gekozen, omdat uit onderzoek bleek dat de zelf ontwikkelde app niet het gewenste effect had.

    Lees meer »
  4. Stagefreaks nieuwjaarstips

    Stagefreaks nieuwjaarstips

    Nog maar een paar dagen en dan staan we alweer in het nieuwe jaar. Allemaal hopen we natuurlijk op een jaar boordevol nieuwe evenementen, klussen en uitdagingen. Een frisse overstap naar 2017 maak je het best door 2016 goed afgerond te hebben. Daarom hebben we nu wat tips om goed voorbereid te zijn voor het aanstaande evenementenjaar.

    Lees meer »
  5. Tijdens de feestdagen kan je pakket langer onderweg zijn

    Tijdens de feestdagen kan je pakket langer onderweg zijn

    Voor pakketten naar Nederland en België hebben wij een overzicht van alle aangepaste bezorgdata van PostNL, zodat je precies kunt zien wanneer je verzonden pakket bij jou afgeleverd gaat worden.

    Lees meer »
  6. 2Amuse

    2Amuse

    Tijdens de Grand Opening zorgde 2Amuse onder leiding van Rob Hendrix voor de catering. Lange dagen, altijd met een glimlach. Safetyfreaks wil 2Amuse hartelijk bedanken en het evenementenbureau hier in de spotlight zetten. In Nederland worden jaarlijks zeer veel evenementen georganiseerd. Een goed evenementenbureau dat van vele markten thuis is komt dan goed van pas.

    Lees meer »
  7. Onze levertijden in de vakantie

    Onze levertijden in de vakantie

    Nu de vakantietijd voor de deur staat, adviseren wij je om tijdig te bestellen.

    Lees meer »
  8. Stagefreaks en de catwalk

    Stagefreaks en de catwalk
    Denk jij bij het woord 'catwalk' aan Doutzen Kroes? Moet je in de evenementenbranche wel eens werken op hoogte of wil je dat gaan doen? Of wil je gewoon leren klimmen? Dan adviseren wij jou een cursus 'Werken op hoogte Basis'. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor je portemonnee. Kennis en vaardigheden zijn verplicht voor iedereen die wil werken op hoogte. En de inspectie controleert dit steeds meer.
    Lees meer »